Samsung E60 e-reader exclusief bij Selexyz

De nieuwe Samsung E60 e-reader is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Selexyz. Om deze introductie te vieren komt de nieuwe e-reader met een speciaal Heleen van Royen Pack.

De Samsung E60 is een lichte e-reader met een uitschuifbaar design. Het apparaat heeft een helder eInk scherm, waardoor de e-reader zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met behulp van de bijgeleverde styluspen kunnen er aantekeningen gemaakt worden en kan het scherm bediend worden.

De E60 ondersteunt ePUB, TXT, BMP, JPG, JPGE, PDF/a en MP3 en de ARM 667MHz processor is een van de snelste processoren op de markt. De e-reader heeft 2GB geheugencapaciteit (goed voor 1500 boeken of 24.000 pagina’s met aantekeningen), maar is met behulp van een MicroSD-kaart tot 16GB uit te breiden. De Samsung E60 ondersteunt ook MP3’s, waardoor je ook audioboeken op je e-reader kunt beluisteren. Via de wifi-verbinding heb je direct toegang tot Selexyz.nl, waardoor je direct e-books kunt downloaden.

Tijdelijk heeft Selexyz nu een introductie-aanbod, waarbij je bij aanschaf van de Samsung E60 de twee nieuwste e-books van schrijfster Heleen van Royen cadeau krijgt.

>> Meer informatie over de Samsung E60 e-reader bij Selexyz

Auteur