Voordelig eBook pakket bij Bruna

Boekhandel Bruna heeft momenteel een exclusieve eBook-aanbieding. Zij bieden een pakket van 10 eBook-titels aan tegen een speciale actieprijs.

Normaal gesproken kosten de 10 titels los 153,55 euro, maar Bruna biedt dat pakket nu aan voor 75 euro. Het eBook-pakket van Bruna bestaat uit de volgende titels:

Larson – Mannen die vrouwen haten
Eerste deel uit succesvolle Millennium-reeks.
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team.

Baldacci – In het Geheim
Mason Perry, bijgenaamd ‘Mace’, was een zeer succesvolle detective bij de Narcotica-afdeling van de politie van Washington D.C., tot ze werd ontvoerd en vervolgens een misdaad in de schoenen kreeg geschoven die ze niet had begaan. Ze raakte alles kwijt – haar baan, haar carrière, haar vrijheid – en verdween voor twee jaar achter de tralies.

Vermeer – Zomertijd
Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt, komen ze in de problemen. Hun dochtertje Bibi zou, voordat ze zelf met vakantie gaan, een week bij opa en oma logeren. Maar Isabels vader krijgt een hartinfarct en moet in het ziekenhuis worden opgenomen.

Lustbader – de Voorganger
Jack McClure, speciaal agent en een beetje een buitenstaander, stort zich op zijn werk wanneer hij zijn enige dochter, Emma, door een vreselijk ongeluk kwijtraakt.
Dan krijgt hij een opdracht die de nachtmerrie weer doet herleven. Alli, de dochter van de aanstaande president Edward Carson, en tevens een goede vriendin van Emma, is verdwenen en Jack moet haar zien te vinden.

MacFadyen – in het duister
Een leugen, een minnaar lang geleden, een stil en duister verlangen… Iedere vrouw heeft wel een diep geheim dat ze aan niemand durft te vertellen. Niemand weet dat beter dan FBI-agente Smoky Barrett. Maar welk geheim had de jonge vrouw die hoog in de lucht in een passagiersvliegtuig werd vermoord zonder dat iemand het in de gaten had?

Edwardson – een vlucht vooruit
Een week voordat in Zweden het midzomerfeest zal worden gevierd, worden in een voorstad van Göteborg twee Koerdische immigranten en een Nigeriaanse buurtwinkelier vermoord. Hun gezichten zijn met hagel kapotgeschoten.

Elisabeth George – afrekening in bloed
In een afgelegen landhuis in Schotland moet inspecteur Thomas Lynley de moord op een toneelschrijfster onderzoeken. Algauw wordt duidelijk waarom juist hij op deze zaak is gezet: een van de verdachten is een bekende aristocraat. Een typisch geval van klassenjustitie?

Steve Mosby – niemand die je hoort
Wanneer heb jij je vrienden voor het laatst gezien? Zou jij het weten als ze in nood zijn? Wie zijn je echte vrienden eigenlijk? En wat als je voor het leven van een van hen moet kiezen?

Rendell – de Verrassing
Ivor Tesham, een jonge, knappe en ambitieuze politicus, wil zijn minnares Hebe Furnal een onvergetelijk en spannend cadeau voor haar verjaardag geven: ze wordt zogenaamd ontvoerd. Terwijl Ivor met de champagne zit te wachten, verstrijkt het tijdstip waarop Hebe zou moeten verschijnen.

Daniëlle Hermans – het Tulpenvirus
Alkmaar, 1636. De gerespecteerde herbergier en tulpenhandelaar Wouter Winckel wordt gevonden in de gelagkamer.

>> Meer informatie over de eBook aanbieding van Bruna

Auteur