Samsung komt met budget tablet Galaxy Tab 3 Lite

Samsung heeft officieel de Galaxy Tab 3 Lite aangekondigd. Dit apparaat is een budget tablet en zal tegen een relatief lage prijs in de markt gezet worden.

De Galaxy Tab 3 Lite zal een 1024 x 600 7” touchscreen krijgen, 8 GB opslag dat via een microSD card uitgebreid kan worden, 1,2 Ghz dualcore processor, 1 GB werkgeheugen en draait op Android 4.2. De Tab 3 Lite heeft een camera aan de achterkant, waardoor het niet mogelijk is om te videobellen met programma’s zoals Skype of Tango. Het apparaat zal in het wit en zwart verkrijgbaar zijn.

Er zijn door Samsung nog geen prijzen bekend gemaakt, maar naar verwachting zal de wifi-versie ongeveer 125 euro kosten, terwijl je voor de 3G-versie van de Samsung Galaxy Tab 3 Lite rond de 200 euro zal moeten betalen.

Samsung Galaxy Pro Tablets

Volgens insiders zal Samsung tijdens het erste kwartaal ook drie Pro tablets in de Galaxy Note- en Galaxy Tab-serie. Naar verwachting krijgt de Galaxy Note Pro een 12.1 inch scherm, terwijl er in de Galaxy-lijn een 8.4- en 10.1-inch versie zullen verschijnen.

Auteur