Bestsellers E-readers in april

De top 5 e-readers bestsellers voor april kent een lijst met verschillende merken, zoals Sony, BeBook en Icarus en in diverse prijsklassen.

De Sony PRS650 e-reader is een zeer compleet en stijlvol apparaat met een revolutionair touchscreen, 2 GB geheugen, 6 inch scherm, lange batterijduur en ondersteunt diverse formaten, waaronder ePub, PDF en txt.

De Sony PRS350 heeft een 5 inch touchscreen met 12 grijstinten, 2 GB geheugen, een batterijduur die volstaat voor meer dan 10.000 pagina’s en ondersteunt de formaten die de grotere broer Sony PRS650 ook ondersteunt. De Sony PRS350 is in diverse kleuren verkrijgbaar, waarondr blauw en zilver.

De BeBook Club is een populaire en prettig geprijsde e-reader met een 6 inch eInk scherm en veel functionaliteit die je van een e-reader mag verwachten. De BeBook Club ondersteunt onder andere ePub-, txt-, PDF-, mobipocket en HTML-formaat. Door middel van een SD-kaart kan het geheugen uitgebreid worden tot en met 16 GB.

De Icarus Go is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke e-reader met een 6 inch eInk scherm met 8 verschillende grijstinten. Het apparaat heeft een standaard-geheugen van 1 GB, maar dat is door geheugenkaarten uit te breiden tot maximaal 16 GB. Icarus Go ondersteunt onder andere de populaire formaten e-Pub en PDF. De batterij is goed voor minimaal 8000 pagina’s leesplezier.

Auteur