Review – Kobo Wireless E-reader

De Kobo Wireless E-Reader heeft een 6-inch e-ink scherm, 16 niveaus grijstinten, een batterijduur van 10 uur of 10.000 pagina’s, twee lettertypes en vijf lettergroottes. Het e-Ink-scherm geeft de lezer een aangename leeservaring, omdat dit scherm gemakkelijk te lezen is, zelfs in fel zonlicht. Het apparaat ondersteunt connectiviteit via USB en WiFi en beschikt over […]

Bestsellers E-readers in april

De top 5 e-readers bestsellers voor april kent een lijst met verschillende merken, zoals Sony, BeBook en Icarus en in diverse prijsklassen. De Sony PRS650 e-reader is een zeer compleet en stijlvol apparaat met een revolutionair touchscreen, 2 GB geheugen, 6 inch scherm, lange batterijduur en ondersteunt diverse formaten, waaronder ePub, PDF en txt. De […]

Cybook Opus e-reader

De Cybook Opus is de compacte pocket editie e-reader in de Cybook serie met een scherm van 5 inch. De ingebouwde bewegingssensor zorgt ervoor dat de tekst automatisch meedraait als u het apparaat kantelt. Het interne geheugen van 1 GB biedt plaats voor meer dan 1000 e-books.

Bebook Neo nu overal te verkrijgen

De Bebook Neo is nu overal verkrijgbaar, zowel online als in de winkels. De langverwachte e-reader was tot nu toe alleen te bestellen via de website van de fabrikant.

Brits bedrijf komt met iTablet

De Britse computerleverancier X2 komt met twee iTablet-modellen. Voordat Apple de naam iPad onthulde, gingen de geruchten dat Apple hun nieuwe apparaat iTablet of iSlate zou noemen.

Samsung lanceert kwartet e-readers

De komende maanden zal Samsung vier nieuwe e-readers op de Nederlandse markt gaan brengen. Alle modellen zullen ondersteuning voor WiFi hebben, maar verbinding via 3G zal niet ondersteund worden.