Review – Kobo Wireless E-reader

De Kobo Wireless E-Reader heeft een 6-inch e-ink scherm, 16 niveaus grijstinten, een batterijduur van 10 uur of 10.000 pagina’s, twee lettertypes en vijf lettergroottes. Het e-Ink-scherm geeft de lezer een aangename leeservaring, omdat dit scherm gemakkelijk te lezen is, zelfs in fel zonlicht.

Het apparaat ondersteunt connectiviteit via USB en WiFi en beschikt over een standaard 1 GB aan schijfruimte, maar met een SD-kaart kunt u dit uitbreiden tot 32 GB. De Kobo Wireless E-reader is verkrijgbaar in drie kleuren: Porselein & lila, zilver en porselein en onyx en wordt geleverd met 100 klassieke e-books vooraf geïnstalleerd. De Kobo e-reader geeft je ook toegang tot meer dan 1,8 miljoen gratis e-boeken in de Kobo Store.

De Kobo Wireless E-reader heeft een mooi compact formaat en is een lichtgewicht. Het apparaat weegt slechts 221 gram en meet 184mm X120mm en is slechts 10 mm dik. De rug is licht geribbeld, zodat het niet gemakkelijk uit je hand glijdt. Het navigeren door menu’s en e-books op de Kobo Wireless E-reader gebeurt door middel van vier verschillende knoppen, die het gemakkelijk maken om bijvoorbeeld je e-book doorzoeken.

Kobo Wireless EreaderE-books op Kobo Wireless E-Reader

De Kobo e-reader wordt geleverd met een ingebouwde e-Book Store, waarmee je rechtstreeks e-books kunt kopen. Het kopen van een boek uit de Kobo E-Book Store is eenvoudig en je hebt binnen een paar klikken een nieuw e-book op je e-reader. Het is ook mogelijk om boeken te kopen van andere e-book shops. Via een USB-kabel en software van Adobe Digital Editions, kunt je ook andere e-books op je Kobo Wireless E-reader zetten.

Conclusie

Vanwege de prijs is de Kobo Wireless E-reader een aantrekkelijke optie voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in digitaal lezen. Maar de e-reader is niet alleen door de prijs aantrekkelijk, dit Kobo apparaat is ook gewoon een no-nonse, goede kwaliteit e-reader, die eenvoudig te gebruiken is en lezers thuis, onderweg of waar dan ook het nodige digitale leesplezier zal brengen.

Auteur