Afrekeningen – Paul Vugts

Afrekeningen van Paul Vugts is een goed geschreven en spannend ebook over de onderwereldoorlog op straat en in de rechtszaal.

Paul Vugts beschrijft op intrigerende wijze in het ebook Afrekeningen hoe een conflict uit 2012 om een partij verdwenen cocaïne ontaardt in een heuse vete in de onderwereld waarbij jonge criminelen met zeer grof of extreem geweld worden geliquideerd. Mensen lopen over van het ene naar het andere kamp, wraak volgt op wraak, partners of voormalige partners worden keihard uit de weg geruimd, sleutelfiguren grijpen de macht, onschuldige omstanders worden vermoord en er wordt zelfs iemand onthoofd.

In Afrekeningen beschrijft Paul Vugts, de best ingevoerde misdaadjournalist in Nederland, hoe de jeugdige criminelen hun oorlog op straat uitvechten en hoe justitie zowel in Nederlandse als Marokkaanse rechtszalen verdachten veroordeeld probeert te krijgen in fascinerende strafprocessen.

Meer informatie over Afrekeningen van Paul Vugts > > >

Over Paul Vugts

Paul Vugts is misdaadverslaggever van het dagblad Het Parool. Hij schreef eerder al boeken over criminaliteit, waaronder Hells Angels, motorclub of misdaadbende?, De Endstra-tapes en Doorgeschoten. Van die laatste titel werden er meer dan 20.000 boeken en ebooks verkocht.

Samenvatting

Het ebook Afrekeningen van Paul Vugts is een goed geschreven en spannend ebook over de onderwereldoorlog op straat en in de rechtszaal, waarbij je op een intrigerende manier meer inzicht krijgt in verdere details van deze gewelddadige conflicten en hoe Justitie verdachten veroordeeld probeert te krijgen.

Auteur