Lazarus – Lars Kepler

Het ebook Lazarus van Lars Kepler is een spannende, meeslepende thriller met een rauw randje, dat makkelijk leest en je niet snel aan de kant legt.

Seriemoordenaar

De politie in de Noorse hoofdstad Oslo vindt een stoffelijk overschot in een vrieskist in een appartement. Dit dode lichaam blijkt toe te behoren aan een grafschenner en in deze vrieskist bewaarde hij zijn trofeeën.

Enkele dagen later wordt er door een Duitse inspecteur contact opgenomen met Joona Linna, de onconventionele inspecteur en hoofdpersoon in dit digitale boek. De hulp van Linna wordt ingeroepen bij een moord op een camping in de Duitse stad Rostock. De inspecteur herkent een patroon en de seriemoordenaar Jurek Walker blijft toch niet gestorven te zijn en het net rond Joona Linna en diens dochter lijkt zich te sluiten…

Lazarus van Lars Kepler is een rauwe pageturner

Lazarus van Lars Kepler is een meeslepende en spannende thriller, een echte pageturner die je in een ruk uit wil lezen. Wees wel gewaarschuwd voor het rauwe randje in dit boek. In het ebook worden namelijk ook methodes beschreven om te martelen en doden.

Meer informatie over Lazarus van Lars Kepler >>

Over Lars Kepler

Achter het pseudoniem van Lars Kepler gaat het Zweedse echtpaar Alexandra en Alexander Ahndoril schuil. Hun spannende schrijfstijl spreekt een breed thrillerpubliek aan over de gehele wereld. In Nederlands zijn inmiddels meer dan een half miljoen boeken en ebooks van Lars Kepler verkocht.

EbookPlaza Rating

Samenvatting

Het schrijversduo Lars Kepler is er met Lazarus weer in geslaagd om een bloedspannende thriller te schrijven. In korte hoofdstukken met een boeiende schrijfstijl en cliffhangers wordt de lezer meegenomen in het meeslepende verhaal. Lazarus zal een groot gedeelte van de thriller-fans zeker aanspreken.

Auteur