Naar de overkant – Santa Montefiore

Naar de overkant van auteur Santa Montefiore is een beeldrijk en meeslepend verhaal over keuzes die je onvermijdelijk moet maken tijdens je leven, liefde en familiebanden. Het is een boek dat ontroert en hartverwarmend is.

Marigold en familie op Engelse platteland

Marigold woont samen met echtgenoot en dochter Suze op het Engelse platteland, in een typisch Brits en klein dorpje, waar iedereen elkaar kent. Het gezinsleven van Marigold verandert als haar bejaarde moeder bij de familie intrekt, omdat ze niet meer voor zichzelf kan zorgen. Daarnaast komt een ander familielid, dochter Daisy, na een jarenlang verblijf in Italie weer terug naar huis met liefdesverdriet.

Minder controle over het leven

Hoofdpersoon Marigold wordt steeds meer verstrooid en ze lijkt steeds minder controle over haar leven hebben, terwijl dochters Suze en Daisy stap voor stap hun leven juist meer op de rit krijgen. Haar winkel loopt steeds slechter, het huishouden loopt uit de hand. Dan wordt duidelijk waardoor het gebrek aan controle door veroorzaakt wordt. Marigold heeft meer dan ooit tevoren de support en liefde van haar naaste familie nodig. Maar zijn zij wel in staat om dat aan haar te geven..?

Over Santa Montefiore

Santa Montefiore is een populaire schrijfster van bestsellers. Ze woont in Londen, is getrouwd met een historicus en heeft twee kinderen. Tot haar meest populaire boeken behoren onder andere De Franse tuinmanAls de rododendron bloeit en Villa Magdalena.

EbookPlaza Oordeel

Samenvatting

Naar de overkant van Santa Montefiore is een fantasierijk en meeslepend ebook dat moeilijk aan de kant te leggen is. Centrale levensthema’s staan centraal in deze roman, zoals liefde, het maken van levensbepalende keuzes en familiebanden. Op verscheidene momenten ontroert het verhaal, terwijl de verhaallijn ook meeslepend en hartverwarmend is.

Auteur