Facade – Esther Verhoef

Het e-book Facade van Esther Verhoef is een spannende en meeslepende thriller waar de spanning stap voor stap wordt opgebouwd in een vlotte schrijfstijl.

Romantische roadtrip met angstaanjagende momenten

Iris van der Steen is een jonge moeder die na een pijnlijke scheiding toe is aan een fijne vakantie door Europa. Ze gaat met haar oldtimer en een stapel cassettebandjes op een roadtrip, die uiteindelijk moet eindigen in Portugal, bij haar moeder. Onderweg pikt ze Mischa de Jong op, een sportinstructeur met veel charisma. De reis lijkt een romantische wending te nemen, maar na het oppikken van Mischa komt Iris in diverse angtaanjagende, gevaarlijke en onverwachte situaties terecht en blijkt Mischa niet te zijn wie hij zegt te zijn…

Vlotte, spannende en meeslepende thriller van Esther Verhoef

Het boek Facade van Esther Verhoef is een vlotgeschreven literaire thriller, meeslepend en de spanning bouwt zich steeds meer op, waardoor het moeilijk is om het boek weg te leggen. De karakters van onder andere Iris en Mischa zijn goed uitgewerkt en de beklemmende sfeer wordt goed beschreven. Als lezer van dit ebook word je voortdurend op het verkeerde been gezet. Denk je uiteindelijk te weten hoe de vork in de steel steekt, dan gaat Esther Verhoef in Facade toch onverwacht de andere kant op.

Meer informatie over Facade van Esther Verhoef >>

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef is een van de meest veelzijdige en succesvolste schrijfsters van Nederland. Ze heeft intussen al meer dan twee miljoen boeken en ebooks verkocht en haar boeken zijn onder andere in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Rusland, Groot-Brittanie en de Verenigde Staten van Amerika verschenen. Ze heeft ook diverse awards voor haar thrillers ontvangen, waaronder de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, De Diamanten Kogel en de Zilveren Vingerafdruk.

Naast thrillers zoals Rendez-Vous en De Kraamhulp, schrijft Esther Verhoef ook romans. Het deels autobiografische Tegenlicht kwam op de nummer 1 positie binnen. Onder het pseudoniem Escober schrijft ze samen met Berry Verhoef ook psychologische actiethrillers.

EbookPlaza Oordeel

Samenvatting

Esther Verhoef heeft met Facade een spannende, meeslepende road-thriller geschreven met onverwachte wendingen, waarin de personages en de beklemmende sfeer goed beschreven worden in de vlotte schrijfstijl die Verhoef ook in andere thrillers heeft laten zien.

Auteur