Dafne LIKES kookboek – Dafne Schippers

Dafne LIKES kookboek is een ebook vol met recepten van Dafne Schippers, de Nederlandse sprintkoningin. Het kookboek staat vol met recepten waarbij verse ingredienten worden gebruikt, maaltijden die snel op tafel gezet kunnen worden en aansluiten op een gezonde levensstijl.

In Dafne LIKES kookboek vind je ook recepten voor het hele gezin, waarbij de focus ligt op feestelijke en makkelijke menu’s. Familie neemt in het leven van Dafne Schippers een hele belangrijke plek in, daarom wilde ze ook in haar eigen kookboek ruimte inruimen voor maaltijden voor het gehele gezin.

De inspiratie voor recepten in haar kookboek in ebook – formaat doet Dafne Schippers op tijdens haar reizen naar het buitenland. Deze internationale, gezonde, snelle, simpele en smakelijke recepten deelt ze dan ook samen met haar zus Sanne regelmatig via haar blog ‘Dafne Likes’.

In het ebook ‘Dafne LIKES kookboek’ vind je smakelijke, simpele en gezonde recepten die aansluiten op een sportieve levensstijl. Daarnaast worden de wereldse gerechten aangevuld met persoonlijke achtergrondverhalen over Dafne Schippers, hetgeen een mooi inkijkje geeft in het persoonlijke leven van de sprintster.

Meer informatie over Dafne LIKES kookboek van Dafne Schippers > > >

Over Dafne Schippers

Dafne Schippers is de koningin van de Nederlandse atletiek en heeft al een aantal nationale en internationale titels toegevoegd aan haar erelijst. Tijdens haar sportreizen deed ze inspiratie op voor de recepten van haar kookboek ‘Dafne LIKES kookboek’.

  • EbookPlaza Rating
4.4

Samenvatting

Het ebook Dafne LIKES kookboek is een digitaal boek vol met smakelijke, snelle en simpele recepten die goed aansluiten op een gezonde levensstijl. In dit kookboek van Dafne Schippers staan recepten met verse ingrediënten en maaltijden voor de familie centraal. De inspiratie voor haar recepten heeft de Nederlandse sprintkoningin opgedaan tijdens haar vele internationale reizen.

De persoonlijke achtergrondverhalen geven je een kijkje in het leven van Dafne Schippers.

Auteur