De doorbraak – Simone van der Vlugt

Het ebook De doorbraak van Simone van der Vlugt is een spannende, meeslepende en intrigerende thriller van een bestseller-auteur die weer een fraai boek heeft geschreven.

Na een ongelukkige jeugd met een dominante vader, heeft de jonge Romée succes als zangeres, maar de roem maakt haar niet gelukkig. Haar broer Rob is het enige familielid waarmee ze het goed kan vinden en hij wordt vermist tijdens zijn reis om de wereld. Daarnaast wordt Romée beschuldigd van plagiaat en wordt ze tot overmaat van ramp ook nog eens geterroriseerd door een anonieme stalker.

Ze leidt steeds meer een teruggetrokken bestaan en ze focust zich wanhopig op het weer op de rit zetten van haar leven. Ze start een zoektocht naar haar broer, maar dat is moeilijker dan ze dacht en ze wordt door die zoektocht ook gedwongen om naar haar ouderlijk huis te gaan, waar ze wordt geconfronteerd met onplezierige herinneringen uit het verleden. Daarnaast komt haar stalker ook steeds dichterbij en Romée heeft geen idee wie ze kan vertrouwen en wat de waarheid is…

De doorbraak is weer een zeer spannende thriller van Simone van der Vlugt. Het verhaal is meeslepend, intrigerend, kent verrassende wendingen en een onverwacht plot. Voor thriller-fans is dit ebook een must-read!

Meer informatie over De doorbraak van Simone van der Vlugt > > >

Over Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt is een populaire Nederlandse schrijfster, die zich met name richt op de genres ‘thriller’ en ‘romans’. Alleen al van haar thrillers werden meer dan twee miljoen boeken en ebooks verkocht en haar boeken zijn onder andere verkrijgbaar in Duitsland, Spanje, Denemarken, Italie, Engeland en Noord- en Zuid-Amerika.

Haar thrillerdebuut De reunie werd genomineerd voor de NS Publieksprijs en werd verfilmd. Daarna verschenen diverse thriller – titels van haar hand, waaronder Schaduwzuster, Blauw water en Toen het donker werd. Voor haar thriller Op klaarlichte dag won ze de NS Publieksprijs.

Simone van der Vlugt is echter ook bekend vanwege haar historische romans, waarbij ze je meeneemt naar veelbewogen periodes in de (Nederlandse) geschiedenis.

  • EbookPlaza Rating
4.5

Samenvatting

Het ebook De doorbraak van Simone van der Vlugt is spannend, meeslepend, intrigerend, heeft een interessante verhaallijnen, onverwachte wendingen en een verrassend plot. Voor thriller-fans is dit ebook een must-read!

Auteur