De dorst – Jo Nesbo

De dorst van Jo Nesbo is een meeslepend ebook, vol spanning en onverwachte wendingen, misdaad, gruwelijkheden, geschreven door meesterverteller Nesbo.

De politie vindt het lichaam van een vrouw, een date via Tinder werd haar fataal. De agressieve moordenaar richt zich op slachtoffers via de populaire dating-app. Een paar dagen later wordt er een vrouw van dezelfde leeftijd onder dezelfde omstandigheden gevonden en zij was ook een gebruikster van Tinder.

De druk van de media en de publieke opinie wordt steeds groter en de politie weet ook dat er eigenlijk maar een man is die deze zaak kan oplossen: Harry Hole. Die wil echter niet terugkeren naar plek waar hij bijna alles verloor dat hem lief was en hij heeft ook een belofte gemaakt om dat niet te doen. In deze zaak merkt hij echter een detail op, die de politie heeft gemist en dat detail brengt hij in verband met de enige zaak die hij niet op wist te lossen. Ondanks zijn beloften besluit Harry Hole terug te keren, de zaak op te pakken en zijn aartsvijand onder ogen te zien..

Ebook De dorst van Jo Nesbo is een spannende, meeslepende thriller die je grijpt en misleidt. De personages worden goed beschreven en Nesbo heeft oog voor (gruwelijke) details en zorgt voor verrassende wendingen in het verhaal met een ingewikkeld plot.

De dorst is door de nationale en internationale pers met zeer veel enthousiasme onthaald.

Meer informatie over De dorst van Jo Nesbo > > >

Over Jo Nesbo

Jo Nesbo is de succesvolste auteur van thrillers in Noorwegen. Zijn werk wordt in meer dan vijftig landen gepubliceerd en wereldwijd verkocht hij al meer dan 30 miljoen boeken, waarmee hij diverse awards won.
Voordat hij zich volledig richtte op schrijven was hij student Economie, handelaar in effecten en journalist. Hij heeft ook met zijn broer betaald voetbal gespeeld bij Molde FK, maar moest stoppen met voetbal vanwege ernstige knieblessures. Daarnaast was hij ook muzikant in de populaire Noorse band Di Derre.

  • EbookPlaza Rating
4.4

Samenvatting

Het ebook De dorst van Jo Nesbo is meeslepend, zeer spannend, vol spanning en onverwachte wendingen, interessante personages, misdaad, gruwelijkheden, geschreven door meesterverteller Jo Nesbo.

Auteur