De hemel verslinden – Paolo Giordano

De hemel verslinden van Paolo Giordano is een intense roman over verbondenheid, liefde, vriendschap, families, passies en nog veel meer. Deze roman leg je moeilijk weg omdat het boek je grijpt en je steeds verder wil lezen.

Teresa woont in de grote Italiaanse stad Turijn, maar ze gaat elke zomer met haar vader naar Puglia, waar haar oma woont op het platteland. Normaliter zijn dit warme en saaie vakanties, maar op een gegeven moment ontmoet ze drie jongens, Nicola, Tommasso en Bern en deze drie jongelingen hebben een intieme maar ook complexe band met elkaar. Ze worden opgevoed door de ouders van Nicola en deze mensen hebben zeer religieuze opvattingen.

Bern en Teresa groeien meer naar elkaar toe en beleven hun eerste liefde. Door de komst van het meisje uit Turijn, worden de verhoudingen tussen Bern, Tommasso en Nicola ook anders. Daarnaast worden de jonge mannen ook volwassen en blijkt dat ze elk een ander wereldbeeld hebben en ook op een andere wijze naar de opvattingen en de relatie met Nicola’s ouders kijken. Uiteindelijk komen de mannen steeds meer tegenover elkaar te staan met verregaande gevolgen..

De hemel verslinden is een mooie en intense roman van Paolo Giordano die je wil blijven lezen. Het verhaal over liefde, vriendschap, verbondenheid en passies in dit digitale boek is goed opgebouwd met een fraai plot. Deze roman van Giordano is zeker aan te raden!

Meer informatie over De hemel verslinden van Paolo Giordano >>

Over Paolo Giordano

Paolo Giordano werd in 1982 geboren in Turijn en is cum laude afgestudeerd in natuurkunde. Zijn debuut, de roman De eenzaamheid van de priemgetallen verscheen in 2009 en dit boek was een groot succes. Hij won er vele prijzen mee en de debuutroman verscheen in meer dan 40 landen. Daarna verschenen de romans Het menselijk lichaam en Het zwart en zilver.

EbookPlaza Rating
4.3

Samenvatting

Paolo Giordano heeft met De hemel verslinden een mooie roman geschreven met een complex verhaal dat je pakt. Liefde, vriendschap, verbondenheid spelen een belangrijke rol in De hemel verslinden. De personages worden herkenbaar en beeldend beschreven. Als je van mooie en intense romans houdt, dan krijg je van het lezen van De hemel verslinden zeker geen spijt!

Auteur