De jongen in de sneeuw – Samuel Bjørk

De jongen in de sneeuw van Samuel Bjork is een spannende, meeslepende thriller met gevarieerde verhaallijnen. Doordat Bjork een zeer beeldende stijl van schrijven heeft, zal de lezer zich soms een toeschouwer wanen, die aanwezig is op het plaats delict.

Tijdens een vader en zoon – visuitje wordt er het levenloze lichaam gevonden van een vrouw in een ballerina-kostuum en spitzen. Vlakbij de plek waar het stoffelijk overschot wordt gevonden, ontdekt men een camera, waarin het nummer ‘4’ is gekrast. De vrouw blijkt vermoord en door deze moord komt na een afwezigheid van bijna een jaar het Team Moordzaken van Holger Munch weer bij elkaar. Ook Mia Kruger, die in een afkickkliniek heeft gezeten en een lange reis wilde maken, voegt zich weer bij het team.

Nadat er ook andere moorden plaats vinden en er telkens een camera gevonden wordt die op het plaats delict gericht is, wordt het duidelijk dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

Kwalitatief goede thriller van Bjork

Samuel Bjork heeft met De jongen in de sneeuw een kwalitatief goede thriller geschreven. Dit digitale boek is spannend, meeslepend, is vlot en beeldend geschreven en heeft herkenbare personages. Door de vele verhaallijnen is het echter wel belangrijk om goed de focus op het verhaal te houden.

Meer informatie over De jongen in de sneeuw van Samuel Bjork >>

Samuel Bjork

Samuel Bjork is het pseudoniem van de in 1969 geboren Frode Sander Oien. De in Oslo woonachtige Bjork is een man die van vele markten thuis is. Zo is hij onder andere toneelschrijver, scenarioschrijver en singer-songwriter. Hij had nog nooit een boek geschreven totdat hij meedeed met een verhalenwedstrijd en deze won met ‘Ik reis alleen‘. Dit boek werd niet alleen in zijn thuisland Noorwegen, maar ook internationaal een succes.

 

De jongen in de sneeuw - Samuel Bjork
  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

De jongen in de sneeuw van Samuel Bjork is een spannende thriller met herkenbare personages en een schokkend plot. De auteur heeft een vlotte pen, waardoor je makkelijk van het ene hoofdstuk naar het andere hoofdstuk gaat. Daarnaast beschrijft Samuel Bjork het verhaal op een beeldende manier, waardoor je je soms een toeschouwer waant, die bij de gebeurtenissen aanwezig is. Doordat er diverse verhaallijnen zijn die worden uitgewerkt, is het wel zaak om je focus bij het verhaal te houden. Al met al, een kwalitatief goed e-book.

Auteur