De laatste roos van de zomer – Santa Montefiore

De laatste roos van de zomer is een ebook van Santa Montefiore. Deze feel good roman is het derde en laatste deel in de serie over de vrouwen van Deverill.

De drie vrouwen van Deverill hebben lief en leed gedeeld in het verleden, maar ondanks dat blijven ze botsen als het aankomt op de toekomst van hun geliefde kasteel. Het leven van Kitty wordt overhoop gehaald als haar vroegere liefde samen met zijn vrouw en kinderen terugkeert uit de Verenigde Staten van Amerika. Ze ontdekken dat ze weliswaar ouder zijn geworden, maar dat de gevoelens niet zijn verdwenen.

In De laatste roos van de zomer zit nog een verhaallijn: Jack Deverill wordt verliefd op een knap Amerikaans meisje die hij ontmoet heeft in de Ierse hoofdstad Dublin. Zij is daar op zoek naar haar biologische moeder. Jack is vastbesloten om haar ten huwelijk te vragen, maar realiseert zich niet dat hij daarmee onheil over zich afroept.;

Dit ebook van Santa Montefiore staat bol van geheimen en misverstanden. De laatste roos van de zomer leest makkelijk weg, is meeslepend en spannend, romantisch met vleugjes jaloezie, haat en verdriet. Een roman, die volgens Vrouwen van nu ‘Downtown Abbey in boekvorm is.

Meer informatie over De laatste roos van de zomer > > >

Over Santa Montefiore

Santa Montefiore is een populaire schrijfster van bestsellers. Ze woont in Londen, is getrouwd met een historicus en heeft twee kinderen. Tot haar meest populaire boeken behoren onder andere De Franse tuinman, Als de rododendron bloeit en Villa Magdalena.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

De laatste roos van de zomer is een feel good roman van Santa Montefiore en is het derde en laatste deel in de serie over de vrouwen van Deverill. Dit digitale boek leest makkelijk weg, is spannend met romantische gebeurtenissen, jaloezie, haat en verdriet, geheimen en misverstanden.

Alhoewel dit boek goed gelezen kan worden als individueel boek, verdient het wel de aanbeveling om de twee andere boeken uit dit drieluik, te lezen, aangezien je dan meer van het verhaal herkent.

Auteur