De winter voorbij – Isabel Allende

Het ebook De winter voorbij van Isabel Allende is een spannende, hartverwarmende en humoristische roman met verschillende verhaallijnen, een boek over diverse culturen met een vleugje ironie dat je blijft boeien.

Tijdens een sneeuwstorm in New York in december 2015 kruist het pad van drie mensen elkaar: een Amerikaanse man die al met pensioen is en een gedesillusioneerde indruk maakt, een jonge immigrante die illegaal in de Verenigde Staten van Amerika verblijft en op de vlucht is voor drugscriminelen en een Chileense vrouw op leeftijd.

Door een bizarre sneeuwachtige samenloop van omstandigheden komen de drie personen samen in de straten van New York en er ontstaat een soort van roadmovie, waarbij het trio zich moet ontdoen van een lijk in de kofferbak, een pistool en uiteindelijk ook de auto. Gaandeweg het verhaal leren de hoofdpersonen elkaar ook beter kennen en komen de verhaallijnen ook bij elkaar.

De winter voorbij van Isabel Allende is een interessant, hartverwarmend, boeiend en ebook dat met humor geschreven is. Het geeft inzicht in de achtergrond van de interessante hoofdpersonen en hun multiculturele achtergrond. Dit digitale boek heeft een sterk plot, geeft inzicht in problemen die actueel zijn en doet je beseffen dat iedereen een tweede kans verdient. Dit boek van Isabel Allende is zeker een aanrader!

Meer informatie over De winter voorbij van Isabel Allende > > >

De winter voorbij - Isabel Allende

De winter voorbij - Isabel Allende
0

Pluspunten

  • Boeiend
  • Humoristisch
  • Moeilijk weg te leggen

Minpunten

  • Meerdere verhaallijnen, moet je wellicht beetje inkomen

EbookPlaza Auteur