E-book Connect! van Menno Lanting

LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn virtueel met elkaar verbonden.We leven in een open en onbegrensde wereld van samenwerking creativiteit en communicatie. De macht over de markt verschuift van bedrijven naar deze sociale netwerken.

Bedrijven verliezen de binding met klant en medewerker. Binnen deze organisaties moet dan ook een omslag gaan plaatsvinden: van gesloten hiƫrarchisch en onpersoonlijk naar open authentiek en verbonden.
Connect! is een welgemeende aansporing van auteur Menno Lanting. Het is namelijk tijd om te handelen en wel nu!

Op basis van onderzoek onder managers in Nederland en gesprekken met tientallen Nederlandse en Belgische bedrijven maakt Menno Lanting inzichtelijk welke stappen nodig zijn om die omslag te kunnen maken. Hij geeft concrete antwoorden op vragen als: Hoe kan ik zelf sociale netwerken gebruiken? Welke nieuwe business modellen ontstaan er? Op welke manier behouden we als organisatie aansluiting met de jonge sociale netwerkgeneratie?

Bedrijven kunnen een ontmoetingsplek worden voor connecties en creativiteit maar dat gaat niet vanzelf. Daarom is Connect! een must voor iedere leider manager of professional.

>> Meer informatie over het e-book Connect! van Menno Lanting

Auteur