E-book: Gijp door Michel van Egmond

Rene-van-der-GijpMichel van Egmond maakte als eindredacteur van het populaire TV-programma Voetbal International de opkomst, neergang en wederopstanding van media-fenomeen René van der Gijp van nabij mee.

Tussendoor aten de journalist en de voormalige voetballer wekelijks een uitsmijter en namen samen het leven door.

In Gijp van Michel van Egmond krijgt de lezer een impressie van de meest bewogen periode in het bestaan van René van der Gijp en leert gaandeweg ook de andere kant kennen van Nederlands vrolijkste voetbalanalist.

Gijp is een intiem portret van een unieke persoonlijkheid in de Nederlandse voetbalwereld. Met aandacht voor zijn spelerscarrière, zijn jeugd, zijn televisieloopbaan, zijn levensvisie en z’n beste anekdotes.

Als je eenmaal aan dit boek begint, dan is het moeilijk om het weer neer te leggen. Het is een boek met een traan en een lach, met smeuige anekdotes die je regelmatig in lachen doen uitbarsten, maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan de sereieuze kant van Rene van der Gijp en de tijdelijke neergang van de ex-voetballer.

Meer informatie over Gijp van Michel van Egmond > > >
  • EbookPlaza Rating
4.1

Samenvatting

In het ebook Gijp van Michel van Egmond krijgt de lezer een impressie Nederlands meest populaire voetbalanalist en leef je mee met een van de meest bewogen periodes in het bestaan van René van der Gijp. Je krijgt niet alleen de humoristische kant van ‘Gijp’ te zien,maar je leert gaandeweg ook de andere kant kennen van Nederlands vrolijkste voetbalanalist.

Auteur