E-book: Ik was twaalf en fietste naar school

Ik was twaalf en fietste naar school door Sabine DardenneSabine Dardenne is twaalf jaar oud als ze door Marc Dutroux en zijn handlanger van haar fiets wordt gesleurd, in een busje wordt gedrogeerd en naar een onbekend huis wordt gebracht. Verschrikkelijke gebeurtenissen volgen: ze moet zich uitkleden, Mark Dutroux doet een ketting om haar hals en bindt haar daarmee aan een bed.

Na een paar dagen wordt Sabine naar een kelder overgebracht, waar ze in de tijd die volgt steeds weer wordt lastiggevallen door Mark Dutroux. Aan het eind van haar gevangenschap krijgt ze gezelschap van Laetitia Delhez en enkele dagen later worden de meisjes door de politie bevrijd.

In het e-book ‘Ik was twaalf en fietste naar school‘ vertelt Sabine Dardenne haar opzienbarende verhaal over de gevangenschap door Marc Dutroux, na al die jaren nog steeds een schokkend verhaal. Op 15 augustus was haar gevangenschap voorbij en in 2004 werd Marc Dutroux met zijn handlangers veroordeeld, maar daarmee was het voor Sabine Dardenne nog niet voorbij.

In dit boek schrijft de jonge vrouw de bewogen jaren van zich af, en wil ze nu niets liever dan een normaal leven leiden. Het verhaal is aangrijpend en wordt zonder veel omwegen verteld. Het ebook Ik was twaalf en fietste naar school is de getuigenis van een mentaal zeer sterke jonge vrouw over haar tachtig dagen in gevangenschap voordat zij door de politie van een zeker lijkende dood werd gered. Met dit boek laat Sabine Dardenne de stem van slachtoffers horen en wil zij dat de fascinatie voor monsters zoals Marc Dutroux voor altijd zal verdwijnen.

Meer informatie over Ik was twaalf en fietste naar school van Sabine Dardenne > > >
  • EbookPlaza Rating
4.8

Samenvatting

In het e-book ‘Ik was twaalf en fietste naar school’ vertelt Sabine Dardenne haar opzienbarende verhaal over de gevangenschap door Marc Dutroux, na al die jaren nog steeds een schokkend, gruwelijk en een aangrijpend verhaal. Dit ebook is een getuigenis van een zeer sterke jonge vrouw.

Auteur