E-book In mijn dromen van Simone van der Vlugt

In-mijn-dromen-Simone-van-der-VlugtRosalie heeft een kapperszaak in de Pijp in Amsterdam en is getrouwd met de zakelijke en ordelijke Jeroen. Een vakantie naar Marrakech zou hun relatie weer passie moeten geven maar de reis eindigt in een nachtmerrie. Jeroen wil geen gehoor geven aan Rosalies slechte voorgevoel en het vliegtuig waarin Jeroen alleen terugkeert stort neer.

Terug in Amsterdam beseft Rosalie dat ze haar voorspellende dromen niet langer kan negeren. Haar besluit om de politie in te lichten over haar vermoeden dat het vliegtuigongeluk geen ongeluk was, maakt haar echter alleen maar wanhopiger, want men neemt haar niet serieus. Intussen probeert ze met behulp van haar vrienden en collega’s de draad van het leven weer op te pakken, maar haar voorspellende dromen vergemakkelijken haar situatie niet..

‘In mijn dromen’ van Simone van der Vlugt is een spannende en originele thriller, die je pakt en makkelijk en vlot wegleest en een onverwacht einde heeft.

Simone van der Vlugt werd op 15 december 1966 geboren en wist al op jonge leeftijd dat ze schrijfster wilde worden. Ze richtte zich in eerste instantie op historische jeugdliteratuur, maar schakelde later over op het schrijven van boeken voor volwassen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste thrillerschrijvers van Nederland.

Meer informatie over In mijn dromen van Simone van der Vlugt > > >
  • EbookPlaza Rating
3.5

Samenvatting

‘In mijn dromen’ van Simone van der Vlugt is een spannende en originele thriller, die je pakt en makkelijk en vlot wegleest en een onverwacht einde heeft.

Auteur