E-book Sneeuwval van Tess Gerritsen

Sneeuwval - Tess GerritsenNadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, gaat ze samen met vrienden ski├źn. Maar hun auto komt in de bergen vast te zitten in de sneeuw. Als de nacht valt, zoekt de groep tijdens een sneeuwstorm haar toevlucht in het afgelegen dorp Kingdom Come. Daar lijkt iets ergs te zijn gebeurd: in twaalf griezelig identieke huizen staat het eten onaangeroerd op tafel en staan de autos nog in de garages.

De bewoners van Kingdom Come lijken echter in rook opgegaan. Maar voetstappen in de sneeuw verraden dat iemand Maura en haar vrienden bespioneert. Een week later krijgt rechercheur Jane Rizzoli in Boston het nieuws dat er in een ravijn in de buurt van Kingdom Come een verkoold lichaam is gevonden…

Sneeuwval van Tess Gerritsen is een spannende en onderhoudende thriller met onverwachte wendingen, die tot en met de laatste bladzijde blijft boeien. Dit boek wordt beschouwd als een van de beste boeken van Gerritsen.

Tess Gerritsen komt uit Maine, Verenigde Staten en werkte eerst na haar studie Medicijnen als internist. Tijdens haar zwangerschapsverlof begon ze met schrijven, hetgeen resulteerde in haar debuutroman Call After Midnight. In 1996 publiceerde ze haar eerste thriller, Harvest, en daarna zouden nog een groot aantal andere spannende thrillers volgen.

Meer informatie over Sneeuwval van Tess Gerritsen >>

Auteur