E-book ‘Spoorloos’ van Harlan Coben

Ebook Spoorloos van Harlan Coben is een meeslepende, spannende thriller met kleurrijke personages en een verrassend plot.

“Je eerste liefde vergeet je nooit. Die van mij werd vermoord.” Elf jaar geleden werd  Will Kleins ex-vriendin Julie gewurgd aangetroffen in de kelder van haar huis. Al het bewijs wees in de richting van Wills oudere broer Ken.

Die verdween echter spoorloos en er werd nooit meer iets van hem vernomen. Iedereen vermoedt dat hij niet meer leeft. Will heeft inmiddels de draad weer opgepakt. Maar als zijn moeder op haar sterfbed onthult dat Ken nog leeft en kort daarna Wills vriendin Sheila plotseling verdwijnt pakken donkere wolken zich weer samen boven zijn leven..

Spoorloos - Harlan CobenDe recensies van Harlan Coben’s Spoorloos zijn zeer lovend te noemen:

– ‘Harlan Coben is een thrillergrootmeester.’ – Vrij Nederland
‘Harlan Coben is de moderne meester van de hook and twist-op de eerste pagina word je binnengelokt… om op de laatste pagina verbluft achter te blijven.’ – Dan Brown

Harlan Coben won de drie belangrijkste Amerikaanse prijzen voor misdaadliteratuur: de Shamus, de Edgar en de Anthony Award. Hij is inmiddels een wereldwijde bestseller-auteur met thrillers op zijn naam als Niemand vertellen en De onschuldigen. Hij woont in New Jersey met zijn vrouw en vier kinderen.

Meer informatie over Spoorloos van Harlan Coben > > >
  • EbookPlaza Rating
4.3

Samenvatting

Spoorloos van Harlan Coben is een meeslepend ebook, een spannende thriller met kleurrijke personages en een verrassend plot.

Auteur