E-book: Verloren tijd van Laura Lippman

Verloren tijd van Laura LippmanEliza Benedict is gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen. Na zeven jaar in Engeland verhuist ze met haar gezin terug naar Amerika. Er is geen vuiltje aan de lucht, tot ze een brief krijgt die haar leven op zijn kop zet.

Vijfentwintig jaar geleden is Eliza ontvoerd en wekenlang vastgehouden door Walter Bowman. Hij is ter dood veroordeeld en zijn vonnis zal binnenkort worden voltrokken. En nu heeft hij Eliza geschreven hij is ervan overtuigd dat zij informatie heeft die hem kan vrijspreken Eliza is geschokt. Ze heeft haar verleden zorgvuldig verborgen gehouden en wil niets meer met de zaak te maken hebben. Toch heeft ook zij vragen over de gebeurtenissen in haar jeugd.

Kan ze de moed opbrengen om niet alleen de confrontatie met Walter aan te gaan, maar ook haar eigen herinneringen onder ogen te zien?

Verloren tijd is een spannend ebook met een meeslepend verhaal over een vrouw die na 25 jaar met een dramatische ervaring in haar leven geconfronteerd wordt. De literaire thriller Verloren tijd leest makkelijk weg en is zo spannend dat het soms moeilijk is om je e-reader weg te leggen. Het verhaal kent uiteindelijk ook een goede plot.

Meer informatie over Verloren tijd van Laura Lippman > > >

Over auteur Laura Lippman

Laura Lippman komt uit Baltimore in de Verenigde Staten is een succesvol schrijfster. Bekende titels van haar zijn onder andere Dadendrang, De laatste kogel en Verloren tijd. Ze heeft met haar spannende boeken diverse prijzen in het thriller-genre gewonnen, waaronder de prestigieuze Quill Award.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

Verloren tijd van Laura Lippman is een spannend ebook met een meeslepend verhaal over een vrouw die na 25 jaar met een dramatische ervaring in haar leven geconfronteerd wordt. Verloren tijd leest makkelijk weg en is zo spannend dat het soms moeilijk is om je e-reader weg te leggen. Het verhaal kent uiteindelijk ook een goed plot.

Auteur