Een bijzonder jaar – Lori Nelson Spielman

Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman is het debuut van de auteur die vroeger werkzaam was als lerares. Het is een feel good – roman die makkelijk wegleest met sympathieke personages. Dit is de ebook-versie van het eerder verschenen boek.

Brett Bohlinger krijgt een grote klap in haar leven te werken als haar moeder overlijdt aan kanker. Tot haar onsteltenis blijkt ook dat ze het cosmeticabedrijf niet erft, in de erfenis staat haar schoonzus vermeld als opvolger voor de cosmetica-onderneming. Wel heeft de moeder een brief voor Brett achtergelaten, waarin een lijst staat met levensdoelen die Brett als tiener voor zichzelf opstelde. Indien zij binnen een jaar al deze doelen bereikt, dan zal Brett alsnog haar deel van de erfenis ontvangen.

Maar wist haar moeder dan niet dat ambities van een teenager niet overeenkomen met doelen van een volwassen vrouw? Brett gaat haar vroegere dromen achterna en ze komt erachter dat er soms mooie dingen op onverwachte momenten..

Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman is een vlotgeschreven feel good-roman met interessante personages die een groei doormaken. De personages zijn sympathiek en het verhaal kent een onvoorspelbaar plot.

Meer informatie over Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman

Over Lori Nelson Spielman

Lori Nelson Spielman werd geboren en opgevoed in Michigan, Verenigde Staten en komt uit een groot gezin, waarbij ze de de jongste is van vier kinderen. Aan het begin van haar carrière werkte ze in het onderwijs, maar dat veranderde na haar succesvolle debuutroman Een bijzonder jaar dat in 27 talen werd vertaald.

  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman is een feel good ebook dat moeilijk valt weg te leggen. Brett Bohlinger, het hoofdpersonage, maakt een interessante ontwikkeling door, terwijl andere personages een sympathieke indruk maken. Het boek kent een verrassend plot.

Auteur