Een nieuwe wereld – Sarah Lark

Het ebook Een nieuwe wereld van Sarah Lark is een vlot-geschreven roman waarin liefde en historie de boventoon voeren.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontvluchten de zusters Luzyna en Helena Grabowski hun vaderland Polen. Ze hebben daar alles verloren, hun ouders, hun huis. In een vluchtelingenkamp in Perzie zijn er voor Luzyna en Helena alleen maar donkere dagen. Een groepje jonge vluchtelingen krijgt de mogelijkheid om door reizen naar Nieuw-Zeeland, maar slechts één zus kan een visum krijgt. Een van de zussen neemt na dat nieuws een dramatisch besluit.

James McKenzie komt aan de andere kant van de wereld in opstand tegen zijn ouders, omdat hij zich tegen de wens van zijn familie als piloot wil inzetten in het onrustige Europa. Men vraagt zich af of hij wel weet waaraan hij begint.Het lot brengt deze drie personen bij elkaar en samen vinden ze een weg in een toekomst vol onzekerheid..

Een nieuwe wereld van Sarah Lark is een romantisch, historisch en makkelijk te lezen ebook. De schrijfster deelt in dit digitale boek interessante historische feiten op een prettige wijze, zonder het liefdesverhaal geweld aan te doen.

Meer informatie over Een nieuwe wereld van Sarah Lark > > >

Over Sarah Lark

Sarah Lark is het pseudoniem van Christiane Gohl. De Duitse werkte als reisgids in Nieuw-Zeeland en door de mensen en de natuur stal het land haar hart. Onder de naam Sarah Lark heeft ze internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland, waaronder Het land met de gouden kust, De roep van het land en De dag van de zonnewende. Ze gebruikt het pseudoniem Ricarda Jordan voor haar historische romans. Wereldwijd werden al ruim 3 miljoen van haar boeken en ebooks verkocht.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

Als je van liefde, romantiek, drama in een historische setting houdt, dan is het ebook Een nieuwe wereld van Sarah Lark zeker aan te bevelen. Lark heeft een vlotte schrijfstijl die makkelijk leest en voegt aan het verhaal diverse interessante historische elementen toe, zonder dat daarmee de verhaallijn geweld wordt aangedaan.

Auteur