Gebroken – B.A. Paris

Gebroken van B.A. Paris is de opvolger van de bestseller Achter gesloten deuren. Dit ebook is een spannende thriller, die vlot geschreven is en daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

In een bos in een verlaten gebied in het Verenigd Koninkrijk passeert Cass Anderson een stilstaande auto met een vrouw achter het stuur. Anderson stopt niet omdat ze bang is dat het een val is. De volgende dag hoort ze tijdens een nieuwsuitzending echter dat de vrouw vermoord is en dood in de auto is aangetroffen.

Vanaf dat moment verandert het leven van Cass Anderson. Ze wordt elke nacht gebeld door iemand die dan niets zegt en ze heeft zeer sterk het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden. Daarnaast wordt ze geplaagd door schuldgevoel en begint ze dingen te vergeten, zoals haar alarmcode of medicijnen. En zat er nou echt bloed op het keukenmes…?

Gebroken van B.A. Paris is een zeer spannend ebook, een thriller die doet denken aan de boeken van Nicci French. Door de prettige schrijfstijl van Paris leest het boek zeer makkelijk en is het toegankelijk voor een breed publiek.

Meer informatie over Gebroken van B.A. Paris > > >

Over B.A. Paris

B.A. Paris maakte een indrukwekkend debuut met haar bestseller Achter gesloten deuren, waarmee ze direct haar naam vestigde als schrijfster van thrillers. Ze heeft een internationale achtergrond: B.A. Paris heeft een Ierse en Franse afkomst, maar groeide op in Engeland. Ze heeft ook enige tijd in Nederland gewoond. Tegenwoordig leeft ze in Frankrijk, waar ze samen met haar echtgenoot een talenschool heeft opgezet.

  • EbookPlaza Rating
4.1

Samenvatting

Het ebook Gebroken van B.A. Paris is een waardig opvolger van Achter gesloten deuren, de bestseller van deze schrijfster. Het is een spannende thriller die makkelijk leest door de prettige schrijfstijl van B.A. Paris.

Auteur