Goede dochter – Karin Slaughter

Het ebook Goede dochter van Karin Slaughter is een superspannende thriller, meeslepend en boeiend van de eerste tot de laatste bladzijde, maar soms ook behoorlijk gruwelijk.

Het is achtentwintig jaar geleden als het zorgeloze bestaan van de zusjes Samantha en Charlotte Quin zeer wreed wordt verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder laat hierdoor het leven, terwijl hun vader na deze verschrikkelijke gebeurtenis nooit meer de oude wordt.

Het is achtentwintig jaar later: Charlotte (Charlie) is advocaat geworden en ze is getuige van een nieuwe aanslag en uiteraard haalt dat herinneringen naar boven, gedachten die ze een lange tijd heeft proberen te onderdrukken. Wat is er toen echt gebeurd? De schokkende waarheid wil namelijk niet langer begraven blijven…

Goede dochter van Karin Slaughter is een zeer spannend ebook! Het kent eigenlijk twee verhalen, een gedeelte dat gaat over de jeugd van de twee zusjes en een gedeelte over de aanslag achtentwintig jaar later, waarvan Charlie getuige is. Deze thriller boeit van het begin tot het einde, is meeslepend, soms heerlijk gruwelijk en heeft een goed plot. Daarnaast zijn de personages van de zussen en de relatie tussen Charlotte en Samantha goed uitgewerkt.

Meer informatie over Goede dochter van Karin Slaughter > > >

Over Karin Slaughter

Karin Slaughter is een zeer populaire auteur van thrillers, die opgroeide in een klein stadje in de Amerikaanse staat Georgia. Haar thrillers worden inmiddels in meer dan 23 verschillende landen vertaald en op de diverse bestseller lijsten van boeken en ebooks, neemt ze een zeer prominente plek in. Ze had haar doorbraak met de Sara Linton – reeks, maar het grote publiek kent haar ook van onder andere Een lichte koude huivering, Trouweloos, Triptiek, Onaantastbaar, Versplinterd en Mooie meisjes.

  • EbookPlaza Rating
4.8

Samenvatting

Ebook Goede dochter van Karin Slaughter is spannend, meeslepend en een echte page-turner, het is moeilijk om deze thriller weg te leggen. Goede dochter is soms heerlijk gruwelijk en heeft uiteindelijk ook een goed plot. Deze literaire thriller kent twee verhalen, een gedeelte van Goede dochter gaat over de jeugd van de twee zusjes Charlie en Sam en een gedeelte over de aanslag achtentwintig jaar later, waarvan Charlotte getuige is.

Auteur