Heks – Camilla Läckberg

Het ebook Heks van Camilla Läckberg is een zeer spannende thriller die je verleidt om verder te lezen.

Een meisje van vier jaar oud verdwijnt in de bossen van Fjallbacka en dit veroorzaakt grote onrust in de lokale gemeenschap. Men denkt namelijk terug aan een zaak van dertig jaar geleden, waarbij een vierjarig meisje verdween op dezelfde plek en later vermoord werd teruggevonden.

Twee tienermeisjes werden destijds schuldig bevonden aan deze moord. Het ene meisje leidt een teruggetrokken bestaan in Fjällbacka, de andere is een wereldberoemde actrice die onlangs naar Fjällbacka is teruggekeerd. Is dat toeval of ….?

Patrick Hedström gaat samen met zijn vrouw en schrijfster, Erica Falck, op onderzoek uit. Patrick gaat ervan uit dat er geen verband is tussen de twee zaken, maar hoe dieper ze ingaan op de zaak, hoe meer ze zich realiseren dat deze zaak zeer ver teruggaat in de geschiedenis. Een vrouw uit de zeventiende eeuw die beschuldigd werd van hekserij had namelijk een aantal gezinnen vervloekt…

Heks van Camilla Läckberg is een spannende thriller, een ebook dat je moeilijk aan de kant legt omdat je meer van het verhaal wilt weten. Heks heeft realistische verhaallijnen, fraaie beschrijvingen en blijft boeien tot en met de laatste pagina.

Meer informatie over Heks van Camilla Läckberg > > >

Over Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is op 30 augustus 1974 geboren in Zweden en storte zich na een korte carriere als econoom vol op het schrijven van met name thrillers en misdaad-literatuur en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Zweedse auteurs. Na haar succesvolle debuut ‘IJsprinses’, volgde andere succesvolle titels zoals ‘Predikant’, ‘Steenhouwer’, ‘Zeemeermin’ en ‘Sneeuwstorm en Amandelgeur’.

De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

  • EbookPlaza Rating
4.4

Samenvatting

Heks van Camilla Läckberg is een spannende thriller, een ebook dat je moeilijk aan de kant legt omdat je meer van het verhaal wilt weten. Het is een echte Läckberg, waar ook liefhebbers van bijvoorbeeld Jo Nesbo, Nicci French en Karin Slaughter plezier aan zullen beleven.

Auteur