Het bitterzoete paradijs – Iris Hannema

Het bitterzoete paradijs van een ontembare wereldreizigster is een ebook over de zoektocht naar het aardse paradijs van reisjounaliste Iris Hannema. Bestaat het aardse paradijs en waar bevindt het zich dan?

Iris Hannema bezoekt tijdens haar zoektocht de eilanden in de Stille Oceaan, van de Salomonseilanden tot Hawaii. Tijdens haar reizen neemt Iris Hannema de lezer van Het bitterzoete paradijs mee tijdens haar avonturen. Zo overleeft ze op Vanuatu een orkaan, terwijl ze in Tonga de koning van het eiland ontmoet. Hannema doet in dit boek niet alleen verslag van de positieve kanten van haar reizen, ook is er aandacht voor minder prettige ervaringen, zoals een dreigende rassenoorlog in Nieuw-Caledonie, wordt Iris Hannema beroofd in Fiji en op Bora Bora is de eigenaar van haar camping stervende.

Het bitterzoete paradijs van Iris Hannema is beeldend geschreven, vermakelijk, maar er is ook aandacht voor de serieuze kanten van het leven. Daarnaast vind je in dit boek bijna dertig kleurenfoto’s en enkele kaarten van de Stille Oceaan. Een heerlijk boek om te lezen tijdens je vakantie, maar ook thuis op de bank zal je zeer zeker van dit reisboek genieten.

Over Iris Hannema

Iris Hannema (1985) is reisjournaliste en schrijfster, en bezocht ruim vijfennegentig landen. Door de Volkskrant werd zij al eens ‘de stoerdere versie van Floortje Dessing’ genoemd. Eerder verschenen van haar hand Miss Yellow Hair, Hello! en Avonturen van een ontembare wereldreizigster.

Meer informatie over Het bitterzoete paradijs van Iris Hannema > > >
  • EbookPlaza rating
4

Samenvatting

Het bitterzoete paradijs van een ontembare wereldreizigster is een ebook over de zoektocht naar het aardse paradijs van reisjounaliste Iris Hannema. Het leest makkelijk weg, is humoristisch en bevat veel praktische tips.

Auteur