Het einde van de eenzaamheid – Benedict Wells

Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells is een prachtig ontroerende roman, dat met recht een meesterwerk genoemd mag worden. Het verhaal over liefde, eenzaamheid en verlies wordt op een fraaie manier verteld.

Jules Moreau belandt na een ernstig ongeluk met zijn motor in het ziekenhuis en daar wordt hij geconfronterd met herinneringen uit zijn jeugdjaren, die niet allemaal positief zijn: zo verloor hij door een tragisch ongeval zijn beide ouders en zijn Jules, zijn zus Liz en broer Marty door de jaren geen uit elkaar gegroeid. Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug en is sociaal ook niet erg actief.

Wel sluit hij vriendschap met Alva, een mysterieuze vrouw, maar pas jaren later begrijpt hij de vriendschap beter en als zij terugkomt in Jules’ leven lijkt het erop dat ze de verloren jaren kunnen inhalen…

Het einde van de eenzaamheid is een wonderschoon en meeslepend verhaal van Benedict Wells, dat fascineert door de liefdesgeschiedenissen, intrigerende personages, onvergetelijke beelden en fraai taalgebruik. Dit ebook pakt je en laat je niet meer los.

Het einde van de eenzaamheid is door de nationale en internationale pers met enthousiasme ontvangen en werd door De Wereld Draait Door als DWDD Boek van de Maand gekozen.

Over Benedict Wells

Benedict Wells (Munchen, 1984) is een Duits-Zwitserse auteur, die na zijn middelbare school te hebben afgerond, besloot om niet verder te studeren, maar in Berlijn zijn schrijf-ambities waar te maken. Voor Het einde van de eenzaamheid ontving Benedict Wells in 2016 de Literatuurprijs van de Europese Unie.

Meer informatie over Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells > > >
  • EbookPlaza Rating
4.7

Samenvatting

Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells is een prachtig ontroerende roman, dat met recht een meesterwerk genoemd mag worden. Het is een wonderschoon en meeslepend verhaal, dat fascineert door de liefdesgeschiedenissen, intrigerende personages, onvergetelijke beelden en fraai taalgebruik. Dit ebook pakt je en laat je niet meer los.

Auteur