Het motief – David Baldacci

Het motief van David Baldacci is een spannend en meeslepend ebook en het derde deel van de Amos Decker serie. Eerder verschenen in die serie al De geheugenman en De laatste mijl.

Amos Decker is verbijsterd als hij getuige is van een moord voor het hoofdkantoor van de FBI in Washington DC in de Verenigde Staten. Lerares Anne Berkshire wordt in koelen bloede neergeschoten, waarna de moordenaar de hand aan zichzelf slaat. Walter Dabney, de moordenaar, heeft een leven waar veel mensen jaloers op zijn, heeft een goedlopend bedrijf en is een liefhebbende echtgenoot en vader van vier dochters.

Amos Decker, die een bijna perfect geheugen heeft, maakt deel uit van een speciale eenheid van de FBI en gaat samen met zijn collega’s op onderzoek uit en duiken in de levens van Dabney en Berkshire, op zoek naar verbanden. Dit zorgt ervoor dat Amos Decker sporen vindt van een op handen zijnde aanslag…

Het ebook Het motief van David Baldacci is een spannende en meeslepende thriller die je in een ruk wil uitlezen. Dit boek kent verrassende en soms minder verrassende wendingen en heeft een goed en opmerkelijk plot. Alhoewel Het motief het derde deel is van de Amos Decker serie, is het ook goed afzonderlijk te lezen. Er wordt in deze thriller soms naar het verleden van Decker verwezen, en dan kan het handig zijn als je dat kent uit de eerdere ebooks.

Over David Baldacci

David Baldacci studeerde politieke wetenschappen en rechten, voordat hij een carriere begon als bedrijfsjurist en advocaat in Washington DC. Tijdens zijn studie was hij ook al begonnen met schrijven en in 1996 debuteerde hij met Het recht van de macht en sindsdien focust hij zich volledig op het schrijven.

In de tussentijd heeft hij meer dan dertig thrillers, romans en kinderboeken geschreven. De boeken van David Baldacci zijn in meer dan 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen boeken en ebooks verkocht.

Meer informatie over Het motief van David Baldacci > > >
  • EbookPlaza Rating
4.5

Samenvatting

Het ebook Het motief van David Baldacci is een spannende en meeslepende thriller die je in een ruk wil uitlezen. Dit boek kent verrassende en soms minder verrassende wendingen en heeft een goed en opmerkelijk plot.

Auteur