Het vorige meisje – J.P. Delaney

Ebook Het vorige meisje is een razend spannende en indrukwekkende psychologische thriller van auteur J.P. Delaney, waarbij twee meeslepende verhaallijnen die op elkaar lijken, door elkaar lopen.

Na een dramatische gebeurtenis in haar leven, wil Jane een nieuwe start maken in een nieuwe woning en als ze het pand aan Folgate Street ziet is ze meteen verkocht. Ze is onder de indruk van de architect en het bijzondere gebouw dat strak, kil en minimalistisch is ingericht en mede daardoor accepteert ze tweehonderd regels die verbonden zijn aan het leven in dat huis: er mogen geen boeken, geen foto’s en geen persoonlijke eigendommen worden meegenomen.

Ze hoort dan over de onverwachte dood van Emma, de vorige huurster, die verrassend veel op Jane leek. Ze probeert dan te achterhalen wat er gebeurt is en onbewust neemt ze dezelfde beslissingen, dezelfde bewegingen en voelt ze ook dezelfde angst als het vorige meisje…

De media is laaiend enthousiast over dit debuut van J. P. Delaney en dat is niet zonder reden. Het verhaal van Het vorige meisje pakt je, is zeer spannend, onvoorspelbaar en heeft een plot dat je zeer zeker niet mag missen!

Meer informatie over Het vorige meisje van J.P. Delaney > > >

Over J.P. Delaney

J.P. Delaney is het pseudoniem van een Amerikaanse auteur en Het vorige meisje is het thriller-debuut van deze schrijver. Dit ebook zal verfilmd worden door Ron Howard, de regisseur die mede bekend is vanwege de Dan Brown – verfilmingen.

  • EbookPlaza Rating
4.6

Samenvatting

Het vorige meisje is een zeer spannend ebook en indrukwekkende psychologische thriller van auteur J.P. Delaney, die daarmee zijn debuut maakt in dit genre. Er lopen twee meeslepende verhaallijnen die op elkaar lijken, door elkaar. Dit ebook pakt je, is onvoorspelbaar en heeft een einde dat je zeer zeker niet mag missen! Wat mij betreft een geslaagd debuut van J.P. Delaney!

Auteur