Homo deus – Yuval Noah Harari

In het ebook Homo Deus beschrijft Yuval Noah Harari op intrigerende wijze wat de mens zo bijzonder maakt en de technologische veranderingen die kunnen leiden tot de ondergang van de mensheid. Dit digitale boek is het vervolg op de bestseller Sapiens.

Door toepassing van nieuwe kennis en vooruitstrevende technologie wordt het leven steeds meer maakbaar en daardoor verandert de mens van een homo sapiens in een homo deus. Harari onderzoekt met een mix van geschiedenis, filosofie en wetenschap de dromen en nachtmerries van de 21e eeuw. Op een interessante manier word je aan de hand van voorbeelden meegenomen naar de toekomst. Daarnaast stelt Yuval Noah Harari ook fundamentele vragen over bescherming van de mens, welke richting gaan we op? Het is voor de auteur in ieder geval wel duidelijk dat het essentieel is dat wij als mensheid de technologische revoluties begrijpen.

Homo Deus is geschreven door een auteur met grote kennis van zaken, maar Harari weet de complexe materie op een vlotte manier te verwoorden, waardoor dit boek zeker wel geschikt is voor een groot publiek. Dit boekt stimuleert je tot nadenken en geeft je nieuwe inzichten.

Meer informatie over Homo deus van Yuval Noah Harari

Over Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari is docent geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Van zijn bestseller Sapiens werden wereldwijd meer dan één miljoen boeken en ebooks verkocht en werd dit werk in meer dan veertig talen op de markt gebracht.

  • EbookPlaza Rating
4.4

Samenvatting

In Homo Deus weet Yuva Noah Harari complexe materie voor een groot publiek op een vlotte manier te verwoorden. Het beeld dat hij schetst in het ebook Homo Deus zet je aan het denken en leidt tot nieuwe inzichten.

Auteur