IJskoud – Suzanne Vermeer

IJskoud van Suzanne Vermeer is een heerlijk spannend en meeslepend boek dat makkelijk wegleest. Menig liefhebber van het thriller-genre vindt dit een van de betere Suzanne Vermeer – boeken van de afgelopen jaren.

Raadselachtige verdwijning

Johanna van Vliet verdwijnt tijdens de nieuwjaarsnacht van 1993 op raadselachtige wijze en de politie weet niet hoe men verder moet met het onderzoek, omdat er geen getuigen zijn en de weinige aankonpingspunten die men heeft, brengt de politie niet verder. Het lijkt erop alsof het jonge meisje in het niets is opgelost.

Inspecteur Ben de Groot is werkzaam bij een cold case team en pakt deze mysterieuze zaak vijfentwintig jaar later op. Als hij contact zoekt met de familie, dan reageert deze op een vreemde manier en willen zij de zaak niet oprakelen. Het nichtje van Johanna, Olivia, die na de verdwijning is geboren, is de enige van de familie die interesse toont in de verdwijning van haar tante en gaat dan ook zelf op onderzoek uit. De sporen die zij vindt brengen haar tot in Denemarken en Groenland. Echter, hoe meer zij ontdekt, hoe meer haar eigen leven in gevaar komt…

Spannend en meeslepend

IJskoud van Suzanne Vermeer is een spannend ebook, dat je niet makkelijk neerlegt. Het is meeslepend en heeft een goed plot en is geschreven in een vlotte schrijfstijl. Dit is zeker een van de betere thrillers van Suzanne Vermeer van de afgelopen jaren.

Meer informatie over IJskoud van Suzanne Vermeer >>

Over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer was het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met de familie van Goeken is besloten om de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten.

EbookPlaza Rating
  • IJskoud - Suzanne Vermeer
4.1

Samenvatting

IJskoud is zekere een van de betere thrillers die de laatste jaren door Suzanne Vermeer is geschreven. Het is een spannende en meeslepende thriller, geschreven in een vlotte schrijfstijl en met een goed plot. Door de spanning, leg je het boek niet makkelijk naast je neer. IJskoud van Suzanne Vermeer is zeker een aanbeveling waard!

Auteur