Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Het ebook Ik zie je op het strand is de nieuwe feel-good roman van Jill Mansell. Dit verhaal staat bol van rivaliteit tussen zussen, humoristische misverstanden en romantiek.

Clemence ontmoet tijdens een vliegreis Sam en dat voelt als een hele speciale ontmoeting. Hij blijkt echter getrouwd te zijn en verdwijnt uit het leven van Clemence. Drie jaar later komt Belle, de zus van Clemence, bij haar op bezoek in Cornwall en zuslief brengt de nieuwe man in haar leven mee… en dat blijkt Sam te zijn!

Clemence probeert de schijn op te houden dat ze ook een man in haar leven heeft en doet alsof haar collega Ronan haar vriend is. Die is echter verliefd op een ander. Zo staat Ik zie je op het strand vol van misverstanden, personages met dubbele agenda’s, maar de personen zijn wel vriendelijk en aantrekkelijk. Uiteindelijk loopt alles ook goed af, maar anders dan je wellicht zou denken…

Ebook Ik zie je op het strand lees makkelijk weg en is zeker aan te raden voor lezers die van romantiek en humor houden. Als je van Sophie Kinsella of Jojo Moyes houdt, dan kan je zeker ook wel in dit boek van Jill Mansell beginnen.

Meer informatie over Ik zie je op het strand van Jill Mansell > > >

Over Jill Mansell

Auteur Jill Mansell is zeer populair onder jonge vrouwen en haar boeken zijn in diverse landen uitgegeven. In Nederland alleen al zijn meer dan 2 miljoen boeken en ebooks van Jill Mansell verkocht. Haar boeken zijn romantisch, sexy, modern en vrolijk.

Samenvatting

Als je van Sophie Kinsella en Jojo Moyes houdt, dan is het ebook Ik zie je op het strand ook aan te bevelen. Het is de nieuwe feel-good roman van Jill Mansell. Een verhaal dat bol staat van zussen-rivaliteit, misverstanden, humoristische situaties en romantiek.

Auteur