In het water – Paula Hawkins

E-book In het water van Paula Hawkins is de opvolger van Het meisje in de trein, de debuut-thriller van Hawkins, die werd geroemd vanwege haar opmerkelijke schrijfstijl. Van dat boek werden meer dan twintig miljoen exemplaren verkocht.

In het water speelt zich af in het geïsoleerde dorpje Beckford, waar Nel, een single-moeder, dood wordt aangetroffen in de lokale rivier. Een aantal maanden eerder werd een tienermeisje op dezelfde plek dood gevonden, de politie ging toen uit van zelfmoord. En deze vrouwen zijn niet de eersten die ten prooi vallen aan deze donkere wateren en dit veroorzaakt veel commotie in het stadje.

De 15-jarige dochter van Nel blijft alleen achter en daarom komt Jules, de zus van Nel, terug naar Beckford, het stadje dat ze jaren geleden de rug had toegekeerd. Destijds dacht ze dat het voorgoed zou zijn… Kijk uit voor diepe wateren, je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt..

Paula Hawkins heeft met In het water een spannende thriller geschreven, waarin een verhaal zit met diverse lagen, verbluffende gebeurtenissen en verscheidene twisten. Het is een meeslepend verhaal dat vertelt wordt vanuit diverse perspectieven, waardoor je ook achter geheimen komt van de diverse personages. Rond elk persoon hang een mysterie en mede daardoor blijft In het water van Paula Hawkins spannend tot en met de laatste bladzijde.

Meer informatie over In het Water van Paula Hawkins > > >

Over Paula Hawkins

Paula Hawkins werd geboren in Zimbabwe en verhuisde in 1989 naar Londen. Ze heeft eerst vijftien jaar als journalist gewerkt, voordat ze begon met het schrijven van fictie. Haar thrillerdebuut was Het meisje in de trein en dit was een zeldzaam goed debuut, miljoenen boeken en ebooks gingen over de toonbank en werd ook verfilmd. Het meisje in de trein ontving wereldwijd ook diverse awards, waaronder VN Thriller van het jaar 2015.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

In het water van Paula Hawkins is een spannend ebook, dat je van de eerste tot en met de laatste bladzijde boeit, door de diverse personages, het gelaagde verhaal en de verscheidene twisten. Meeslepend, een goed plot en prettig om te lezen, alhoewel je door de diverse personages er wellicht eerst een beetje in moet komen.

Auteur