John van Zweden – Behangkoning in de Premier League

John van Zweden – Behangkoning in de Premier League is een biografie over de Haagse zelfbenoemde behangkoning John van Zweden die in 2002 voor 50.000 Engelse ponden een aandeel koopt in Swansea City, dat op dat moment in de kelder van het Engelse betaalde voetbal bivakkeert.

Bijna twaalf jaar later speelt Swansea City in de Premier League, spelen ze in het moderne Liberty Stadium, zijn ze Europees actief en is het aandeel van John van Zweden ettelijke miljoenen waard.

Auteur Dennis Mulkens beschrijft in John van Zweden – Behangkoning in de Premier League het leven van de voormalig amateurkeeper, -trainer en scheidsrechter, waarbij opmerkelijke anekdotes voorbij komen, inclusief zijn levenslange schorsing als arbiter, een zakelijk conflict met Ruud Gullit en het binnenrijden van ADO Den Haag’s stadion met een shovel.

Behangkoning in de Premier League – humoristisch, vermakelijk en makkelijk te lezen

Het boek over Van Zweden, gek van ADO en Engels voetbal, leest makkelijk weg en de anekdotes zijn op een vermakelijke en humoristische manier geschreven.

Behangkoning in de Premier League is een boek dat zeker past in het rijtje met Geen Genade van Andy van der Meyde en Vechtlust – Het bizarre leven van international Fernando Ricksen.

Meer informatie over Behangkoning in de Premier League van John van Zweden > > >

Samenvatting

John van Zweden – Behangkoning in de Premier League is een biografie over de Haagse zelfbenoemde behangkoning John van Zweden die in 2002 voor 50.000 Engelse ponden een aandeel koopt in Swansea City.

Auteur