Koorts – Deon Meyer

Het ebook Koorts van Deon Meyer wordt beschouwd als een van de beste boeken van deze auteur tot nu toe. Het is niet een standaard thriller, maar meer een epische avonturenroman met een prachtig verhaal.

Nico Storm en zijn vader zijn een van de weinige overlevenden van een allesvernietigend virus. Bij een stuwdam willen ze een nieuw leven gaan opbouwen, maar daar leeft ook uitschot en zij houden bovendien een vrouw gevangen. Ze rijden niet door naar een volgende plek, maar ondernemen actie. Als het tot een schietpartij komt, blijkt de zoon het koelbloedigste.

Als Nico uiteindelijk zijn memoires schrijft en terugkijkt, komen diverse onderwerpen aan bod, zoals verloren liefdes, loyaliteit die op de proef werd gesteld, maar vooral de pijnlijkste herinnering: de moord op zijn vader.

Het ebook Koorts van Deon Meyer is een prachtig, groots, huiveringwekkend en meeslepend verhaal, waarin de personages fraai worden beschreven door Meyer. Op sommige momenten is Koorts ook ontroerend. Het zijn memoires, dus het leest als een dagboek, dus een ander formaat dan je van Deon Meyer gewend mocht zijn.

Over Deon Meyer

Deon Meyer is een auteur van internationale bestsellers, waarbij Zuid-Afrika als decor wordt gebruikt. Meyer heeft in diverse landen, waaronder Zweden en Duitsland al diverse awards ontvangen. In 2012 werd zijn thriller ’13 uur’ uitgeroepen tot Thriller van het Jaar, hetgeen ook zijn doorbraak betekende in Nederland en België.

Meer informatie over Koorts van Deon Meyer > > >
  • EbookPlaza Rating
4.7

Samenvatting

Het ebook Koorts van Deon Meyer wordt beschouwd als een van de beste boeken van deze auteur tot nu toe. Het is niet een standaard thriller, maar meer een epische avonturenroman met een prachtig verhaal. In Koorts worden de personages gedetailleerd beschreven. Het is meeslepend, huiveringwekkend en op sommige momenten ontroerend.

Auteur