Mediatraining voor iedereen – Frank Peters

Wat je beroep ook is, iedereen krijgt op een zeker moment weleens te maken met de media. Woordvoering is echter niet iedereens favoriete bezigheid, maar die angst is nergens voor nodig, want media is een betrouwbare en snelle manier om in contact te zijn met je omgeving.

Daarom is het belangrijk dat je woordvoering serieus neemt, je goed voorbereidt en actief een relatie opbouwt met de voor jou relevante media, anders mis je goede kansen. Bereid je goed voor op interviews, maak zorgvuldige afwegingen wat voor jou wel van toepassing is en wat niet.

In het ebook Mediatraining voor iedereen van Frank Peters krijg je essentiële praktijklessen voor het omgaan met de media, en wat de beste manier van mediawoordvoering is. Je kan dit digitale boek min of meer beschouwen als je persoonlijke mediatrainer.

Dit ebook is niet alleen nuttig voor het omgaan met de media, het zal je ook helpen bij zakelijke gesprekken en presentaties.

Meer informatie over Mediatraining voor iedereen van Frank Peters > > >

Over Frank Peters

Frank Peters is eigenaar van Virtus Communications en expert op het gebied van crisiscommunicatie, het managen van reputatie en imago, en mediatraining. Hij wordt door prominente personen, organisaties en ondernemingen om advies en begeleiding gevraagd. Eerder schreef hij het boek Spanning rond de boardroom.

  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

Bijna iedereen krijgt tijdens zijn werkzame leven wel te maken met media of woordvoering en veel mensen hebben daar een bepaalde angst voor. In het ebook Mediatraining voor iedereen geeft Frank Peters je interessante en nuttige adviezen op welke wijze je je het beste kunt voorbereiden, hoe je omgaat met de media en op welke wijze je de juiste keuze maakt.

Auteur