Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella

Het ebook Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella is een vermakelijk verhaal met herkenbare personages en situaties en veel humor in de typische Kinsella – stijl.

Cat Brenner werkt bij een vooraanstaand marketingbureau in Londen en deelt haar geweldige leven op Instagram. Dat is echter schone schijn, want op kantoor mag ze alleen maar saaie dingen doen en heeft ze een intimiderende baas. Deze manager, Demeter, belichaamt voor Cat perfectie: een mooi gezin, status en luxe en een geheime minaar: Alex, die Cat gemengde gevoelens bezorgt.

Door rare fouten verliest het marketingbureau opdrachten en Cat wordt op een tactloze wijze ontslagen. Ze besluit om terug te keren naar Somerset, om haar vader te helpen om een luxe versie van een biocamping op te zetten. Een van de eerste gasten is Demeter, die Cat niet herkent. Nu wordt het voor haar wel heel verleidelijk om wraak te nemen.

Mijn niet zo perfecte leven is een feel-good verhaal dat geschreven is in de typische Sophie Kinsella – stijl vol humor, ontroering, flirts, herkenbare personages en situaties. Zodra je in dit ebook begint wil je het niet meer wegleggen en uitlezen.

Meer informatie over Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella > > >

Over Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is de schrijfster van de wereldberoemde Shopaholic boekenreeks. Ze werd in 1969 geboren als Madeleine Wickham en studeerde Muziek in Oxford, maar veranderde haar studierichting naar Filosofie, Politiek en Economie en schreef veel tijdens haar studie. Voordat ze zich full-time ging toeleggen op schrijven, werkte ze eerste als lerares en journaliste. Haar eerste roman, De Tennisparty, schreef ze op 24-jarige leeftijd nog onder haar eigen naam. Daarna liet ze haar eerste Sophie Kinsella roman anoniem aan haar uitgever lezen en werd meteen goedgekeurd, waarna vele bestsellers volgden.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

Ebook Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella is een feel-good roman, dat geschreven is in de typische Sophie Kinsella – stijl. Het verhaal staat vol humor, is meeslepend, herkenbaar, soms ontroerend, en zodra je erin begint, wil je het in een ruk uitlezen.

Auteur