Nazomer – Esther Verhoef

Het ebook Nazomer van Esther Verhoef gaat over de twee werelden van één vrouw, de jonge Claudia en de succesvolle modeontwerpster Vivian D.

Claudia groeit op in de jaren zeventig en tachtig in Amsterdam, maar ze groeit op in een wereld die niet echt bij haar past. Ze verandert in Vivian D en dit personage is succesvol in de wereld van de mode. Ze wordt op handen gedragen en runt een succesvolle onderneming. Maar vlak voordat ze in de Franse hoofdstad Parijs de rode loper voor een groot evenement betreedt krijgt ze schokkend nieuws.

Daardoor wordt ze gedwongen om na te denken over haar leven en een ingrijpende gebeurtenis die ze decennialang heeft verdrongen..

Nazomer van Esther Verhoef is een ebook met twee verhaallijnen over één vrouw, de jonge Claudia die in alle opzichten een moeilijk leven heeft en succesvol modeontwerpster Vivian D, die een mooie carrière heeft als zakenvrouw. Het leven van Vivian in New York wordt door Verhoef op beeldende wijze beschreven en ze geeft je ook een kijkje achter de schermen van de modewereld. Dit digitale boek is niet het beste boek van Esther Verhoef, maar voor een liefhebber van haar boeken zeker nog aan te bevelen.

Meer informatie over Nazomer van Esther Verhoef > > >

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef is een van de meest veelzijdige en succesvolste schrijfsters van Nederland. Ze heeft intussen al meer dan twee miljoen boeken en ebooks verkocht en haar boeken zijn onder andere in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Rusland, Groot-Brittanie en de Verenigde Staten van Amerika verschenen. Ze heeft ook diverse awards voor haar thrillers ontvangen, waaronder de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, De Diamanten Kogel en de Zilveren Vingerafdruk.

Naast thrillers zoals Rendez-Vous en De Kraamhulp, schrijft Esther Verhoef ook romans. Het deels autobiografische Tegenlicht kwam op de nummer 1 positie binnen. Onder het pseudoniem Escober schrijft ze samen met Berry Verhoef ook psychologische actiethrillers.

  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

Nazomer van Esther Verhoef is een interessante roman met twee verhaallijnen over dezelfde persoon. Een gedeelte van het ebook gaat over de jonge Claudia, die met diverse tegenslagen in haar leven te maken heeft en de andere verhaallijn gaat over Vivian D, een succesvolle onderneemster in de harde wereld van fashion. Nazomer leest makkelijk weg door de prettige schrijfstijl van Esther Verhoef, maar is niet haar beste werk. Voor de liefhebbers van romans en Esther Verhoef is het zeker wel aan te bevelen.

Auteur