Oktober – Soren Sveistrup

Het ebook Oktober van Soren Sveistrup is een spannende, meeslepende thriller met een goed plot. Het kent diverse verhaallijnen en de hoofdstukken zijn op een dusdanig prikkelende manier geschreven dat je snel verder wilt lezen in het volgende hoofdstuk van Oktober.

Het is de eerste dinsdag van oktober en de Minister van Sociale Zaken, Rosa Hartung, keert terug in haar functie na een jaar afwezigheid. Ze nam dit verlof op na de verdwijning van haar dochter, waarvoor een psychisch gestoorde man, Linus Berger, werd opgepakt. Hij zegt echter dat hij zich niet meer voor de geest kan halen waar hij de diverse lichaamsdelen van het meisje begraven heeft.

Op de dag dat Rosa Hartung weer begint, wordt er in een buitenwijk van de Deense hoofdstad Kopenhagen een jonge vrouw gruwelijk vermoord in haar huis. Zij blijkt gemarteld en bovendien zijn haar beide handen afgehakt. Daarnaast vinden de rechercheurs Hess en Thulin een poppetje gemaakt van kastanjes aan op het plaats delict. Dit poppetje blijkt een sinister geheim met zich mee te dragen.

Als er kort daarna nog een vrouw wordt vermoord en dit slachtoffer ook beide handen mist, lijkt het erop dat de moordernaar nog niet klaar is met zijn missie. Hess en Thulin vermoeden dat er een verband is tussen de zaken en gaan op onderzoek uit…

Meeslepend, spannend en sterk plot

Oktober van Soren Sveistrup is een meeslepend, spannend boek dat geschreven is in een vlotte stijl. Het ebook kent korte hoofdstukken, waardoor de vaart erin blijft en elk hoofdstuk eindigt met een cliffhanger, waardoor je geprikkeld wordt om snel verder te lezen. Dit digitale boekt kent diverse verhaallijnen, onverwachte wendingen en een sterk plot, zeker een aanrader!

Meer informatie over Oktober van Soren Sveistrup >>

Over Soren Sveistrup

Soren Sveistrup is een internationaal geroemde scenarioschrijver, die met name bekend is van The Killing, waarvan de uitzendrechten aan meer dan honderd landen verkocht zijn. De in 1968 geboren schrijver heeft daarnaast ook meegewerkt aan de scripts van de speelfilms The Snowman en The Day Will Come. Oktober is het thrillerdebuut van deze veelzijdige Deense schrijver.

Review Oktober van Soren Sveistrup
  • EbookPlaza Rating
4.6

Samenvatting

Soren Sveistrup heeft met Oktober een meeslepende thriller geschreven die je maar moeilijk neer kan leggen. Vanwege de spanning, onverwachte wendingen en meeslepende verhaallijnen verslind je makkelijk het ene na het andere hoofdstuk. Diverse lezers zullen waarschijnlijk tijdens het lezen op het verkeerde been gezet worden, want Oktober kent een verrassend plot.

Auteur