Pijngrens – Loes den Hollander

Het ebook Pijngrens van Loes den Hollander is een spannende thriller met een boeiende verhaallijn en een verrassend plot.

De vliegramp op Tenerife in 1977 heeft een grote invloed nagelaten op de levens van Annemiek Verwey, Maxim Teeven en Bridget Homberg, zij verloren ieder naasten in dit ongekende vliegtuigongeluk. Als tijdens de zomermaanden van 2014 vlucht MH17 boven Oekraïne wordt neergehaald door rebellen, zijn er opnieuw slachtoffers die verbonden zijn met hun levens.

Zij proberen tijdens het verhaal ieder op eigen wijze met deze grote tragedie om te gaan, maar ze komen er gaandeweg ook achter dat hun persoonlijke geschiedenis al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden is.
Maxim maakt dan een onherstelbare fout en probeert daarmee weg te komen, maar daardoor wordt de grens bij de anderen bereikt..

Pijngrens is een spannend ebook dat geschreven is vanuit diverse perspectieven. Loes den Hollander schrijft in simpele, krachtige zinnen, waardoor dit digitale boek zeer toegankelijk is en makkelijk te lezen. De plot van deze thriller is ingenieus en neemt een verrassende wending. Soms zitten er enigszins ongeloofwaardige elementen in de boeiende verhaallijn, maar Pijngrens van Den Hollander is zeker een aanrader!

Meer informatie over Pijngrens van Loes den Hollander > > >

Over Loes den Hollander

Loes den Hollander werd geboren in 1948 in Nijmegen en is in Nederland succesvol als schrijfster van literaire thrillers. In eerste instantie richt zij zich op een carrière in de gezondheidszorg, maar dat veranderde toen zij in 2001 een verhalenwedstrijd van het tijdschrift Libelle won. Naar eigen zeggen ging er door die wedstrijd een luik in haar hoofd open en ging zij zich vanaf toen meer richten op het schrijven van verhalen. Van 2002 tot 2009 was zij hoofdredacteur van een vakblad in de gezondheidszorg, terwijl zij zich ook richtte op columns, poëzie en verhalen. In 2006 verscheen Vrijdag, haar eerste thriller. Daarna volgden onder andere Zwanenzang, Broeinest en Dwaalspoor.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

Het ebook Pijngrens van Loes den Hollander is een spannende thriller die is geschreven vanuit drie verschillende perspectieven. De schrijfstijl van Den Hollander is kort en krachtig, maar mede daardoor is Pijngrens wel toegankelijk en leest het makkelijk weg. De plot van Pijngrens is ingenieus, maar zeer zeker ook verrassend.

Auteur