The Party Edition – Rens Kroes

Ebook The Party Edition is het vierde kookboek van Rens Kroes, waarbij op veler verzoek van haar fans het thema ‘feest’ centraal staat.

Of je nu je verjaardag viert, een BBQ op het strand organiseert of om een andere reden een feestje viert; soms is het gewoon nodig om de teugels te laten vieren en te genieten van heerlijk eten en drinken. In het ebook The Party Edition leer je hoe je feestelijke diners bereidt, lekkere drankjes serveert, hartige hapjes klaarmaakt en overheerlijke taarten bakt. De recepten zijn zowel geschikt voor kleine groepjes als grote feesten met meer dan twintig man.

De gerechten van Rens Kroes passen allemaal in haar specifieke voedingswijze, maar zijn in The Party Edition uitgebreider en vooral feestelijker! Een digitaal kookboek voor alle feestelijke momenten met familie en vrienden.

Meer informatie over The Party Edition van Rens Kroes > > >

Over Rens Kroes

Rens Kroes is een schrijfster van populaire kookboeken, columniste voor Jamie Magazine, Glamour Magazine en heeft een veelgelezen blog op haar eigen website. In 2014 debuteerde ze met Powerfood, dat hoog in de bestsellerlijsten stond. De opvolger Powerfood – Van Friesland naar New York kwam direct binnen op nummer 1. Het derde deel On the Go werd ook door lezers en media enthousiast ontvangen.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

The Party Edition van Rens Kroes is het vierde kookboek dat deze bedrijvige jongedame uitbrengt en dit kookboek staat weer vol heerlijke gerechten die passen binnen de lifestyle die Kroes promoot. In vergelijking met haar eerdere kookboeken is The Party Edition uitgebreider en vooral feestelijker. Een interessant boek voor iedereen die wil drankjes en gerechten wil bereiden voor kleine en grote groepen.

Auteur