Theo Bos – Het Is Zoals Het Is

Marcel van Roosmalen op pad met Theo Bos

Het is zoals het is, is een portret van de mens, voetballer en trainer Theo Bos, die op 28 februari 2013 overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Marcel van Roosmalen, bekend van diverse voetbalverhalen in het voetbal-tijdschrift Hard Gras en NRC, werd tijdens de ziekte van Bos door de voormalig trainer en –voetballer gevraagd om zijn levensverhaal op te schrijven. De zieke oefenmeester wilde niet dat het een biografie zou worden, maar een portret met de nodige humor. Voordat het boek af was, overleed ‘Mister Vitesse’ op 47-jarige leeftijd.

In ‘Het is zoals het is’ wordt beschreven hoe de held van vele Vitesse-fans in het leven stond als mens, gedreven sporter en sterke persoonlijkheid. Dit boek is door Marcel van Roosmalen prachtig geschreven, makkelijk leesbaar, maar de realiteit van de verwoestende ziekte wordt daarbij niet uit het oog verloren en in ‘Theo Bos – Het is zoals het is’ worden de verhalen ondersteund door mooie kleurenfoto’s.

[button color=”red” link=”http://www.ebookplaza.nl/het-is-zoals-het-is-theo-bos”]Meer informatie over het ebook Theo Bos – Het is zoals het is van Marcel van Roosmalen>> [/button]

Auteur