Thomas Dekker – mijn gevecht – Thijs Zonneveld

Thomas Dekker – mijn gevecht van auteur en journalist Thijs Zonneveld veroorzaakte veel commotie in de Nederlandse wielrenwereld. De voormalig wielrenner vond het tijd dat het echte verhaal over zijn carrière verteld moest worden en daarbij spaarde hij voormalig betrokkenen zoals Michael Boogerd en Jacques Hanegraaf niet.

In dit ebook geeft Thomas Dekker een nog nooit eerder vertoond inkijkje in de bizarre wereld van sex, drugs, drank en doping en destructief gedrag dat absoluut niet met het bedrijven van topsport valt te rijmen. Dekker lijkt met zijn ontboezemingen oprecht en spaart daarbij zichzelf absoluut niet.

Thomas Dekker – mijn gevecht is een prettig geschreven boek dat makkelijk wegleest en niet makkelijk valt weg te leggen. Voor zowel wielrenliefhebbers als lezers die wat minder met deze sport hebben is dit ebook een absolute aanrader. Dit boek is gedurfd, sensationeel en met recht veelbesproken.

Over Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld is een voormalig wielrenner, die onder andere schrijft voor het Algemeen Dagblad en regelmatig op TV is om zijn licht te laten schijnen over de wielrennerij. Zijn schrijfstijl wordt door veel lezers als ‘prettig’ omschreven en onder andere auteur en wielrenliefhebber Tim Krabbe is een groot liefhebber van de pen van Thijs Zonneveld.

Eerder schreef Zonneveld onder andere De ereronde van de Eland, Koos Kenny en Johnny en Dit is onze tijd.

Meer informatie over Thomas Dekker – mijn gevecht van Thijs Zonneveld > > >
  • EbookPlaza Rating
4.3

Samenvatting

Thomas Dekker – mijn gevecht is het echte verhaal over de carriere van de voormalig wielrenner, waarbij hij niemand ontziet. Dit ebook veroorzaakte zeer veel commotie in de Nederlandse wielrenwereld.

Auteur