Uitverkoren – Linda Jansma

Het ebook Uitverkoren is een zeer spannende thriller en het tweede deel in de driedelige thrillerserie over een zoektocht naar de ware toedracht van een moord die twintig jaar geleden gepleegd is.

In Uitverkoren wordt het leven van Jules Declerck gevolgd. Ze is Officier van Justitie en ze weet niet wat er twee decennia geleden is gebeurd toen haar vader door haar broer Remi is omgebracht. Ze kan het hem of haar moeder ook niet meer vragen. Remi is inmiddels door onbekende mensen om het leven gebracht en Jules’ moeder is spoorloos verdwenen.

In haar werk krijgt ze te maken met twee dodelijke slachtoffers die leiden naar een gesloten gemeenschap en het is onbekend wat er zich afspeelt achter de miren van deze groepering die sterk doet denken aan een sekte. Hoe meer onderzoek ze pleegt naar deze sekte en de leider van de sekte, des te meer ze het gevoel krijgt dat men bij deze sekte meer weet over haar verleden.

Uitverkoren is een spannend ebook dat vanuit drie perspectieven verteld wordt. De personages zijn Jules Declerck, journalist Harry Simones en Rebekka, die onderdeel uitmaakt van de mysterieuze sekte. Deze drie verhaallijnen zorgen voor een meeslepende thriller en een goed plot. Door de gedetailleerde beschrijvingen leer je de hoofdpersonen in Uitverkoren al snel goed kennen. Aangezien dit het tweede deel is in een trilogie, is het aan te bevelen dat je het eerste deel, Schaduwkinderen, ook hebt gelezen.

Meer informatie over Uitverkoren van Linda Jansma > > >

Over Linda Jansma

Linda Jansma is een Nederlandse schrijfster die in 1967 in Amsterdam werd geboren. Ze is bekend door haar korte verhalen en thrillers. Ze debuteerde in 2010 met het spannende boek Caleidoscoop (nu bekend onder Kwetsbaar), waarvoor ze ook de Schaduwprijs 2011 kreeg. Drie jaar later won ze voor Schuilplaats een prijs voor de beste vrouwenthriller. Daarnaast is ze voor diverse boeken genomineerd voor de Diamanten Kogel, de Gouden Strop en de Crimezone Thriller Award.

  • EbookPlaza Rating
4.5

Samenvatting

Uitverkoren van Linda Jansma is een spannend ebook, een meeslepende thriller die vanuit drie interessante perspectieven verteld wordt. Deze drie verhaallijnen zorgen voor veel spanning, waardoor je Uitverkoren niet weg wil leggen. Dit is het tweede deel in een driedelige serie, waar het de aanbeveling verdient om ook het eerste deel, Schaduwkinderen, te lezen.

Auteur