Verbroken – Karin Slaughter

Verbroken van Karin Slaughter is een spannende en onderhoudende misdaad – thriller en de ebook – versie van het zevende boek in de Grant County-serie.

Arts en lijkschouwer Sara Linton wordt voor een raadsel gesteld als ze in haar vroegere woonplaats Grant County wordt geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge studente. De enige verdachte pleegt daarna zelfmoord maar laat wel in bloed een boodschap achter dat hij niet de dader is. Sara roept daarop de hulp in van speciaal agent Will Trent. Het politieteam dat de zaken onderzoekt lijkt alles in de doofpot te willen stoppen..

Karin Slaughter’s Verbroken is een spannend ebook dat zich afspeelt in Grant County, waarin de auteur gedetailleerd het speurwerk en de achtergrond van de personages beschrijft. Slaughter geeft bovendien een goed inzicht in de donkere kant van de mens. Het kan even duren voordat je echt in het verhaal zit, maar is zeker onderhoudend en heeft een onverwacht plot.

Meer informatie over Verbroken van Karin Slaughter > > >

Over Karin Slaughter

Karin Slaughter is een zeer populaire auteur van thrillers, die opgroeide in een klein stadje in de Amerikaanse staat Georgia. Haar thrillers worden inmiddels in meer dan 23 verschillende landen vertaald en op de diverse bestseller lijsten van boeken en ebooks, neemt ze een zeer prominente plek in. Ze had haar doorbraak met de Sara Linton – reeks, maar het grote publiek kent haar ook van onder andere Een lichte koude huivering, Trouweloos, Triptiek, Onaantastbaar, Versplinterd en Mooie meisjes.

  • EbookPlaza Rating
4.2

Samenvatting

Verbroken van Karin Slaughter is het e-book formaat van de spannende thriller die zich in een typisch Amerikaanse omgeving afspeelt in Grant County. In dit onderhoudende en spannende verhaal beschrijft Karin Slaughter op gedetailleerde wijze het speurwerk in deze misdaadthriller. Daarnaast wordt er ook op precieze wijze aandacht besteed aan de personages. Daardoor kan het echter wel even duren voordat je in het verhaal zit.

Auteur