Vijftig tinten grijs van E.L. James

Vijtig tinten grijs is het eerste deel van de spannende trilogie, die al een groot succes is in de Verenigde Staten van Amerika en Engeland.

Het boek vertelt het verhaal van de literatuurstudente Anastasia, die onverwachts in aanraking komt de miljardair Christian Grey en als een blok valt voor deze charismatische, mysterieuze en sadomasochistische man, die lijdt onder een traumatische jeugd.

Christian Grey zal haar vanaf dat moment niet meer met rust laten en haar steeds verder in zijn duistere wereld van seksuele fantasieen intrekken. Aanvankelijk geniet Ana van de lichamelijke liefde en de rijkdom waarmee Grey haar omgeeft, maar meer en meer krijgt de miljardair haar in zijn macht, waarmee hij zijn grootste wens probeert te laten uitkomen: totale controle over Anastasia.

Het ebook Vijftig tinten grijs is vlot en eenvoudig geschreven en leest makkelijk weg. Het is beschreven vanuit de vrouwelijke lust en spreekt een groot (vrouwelijk) publiek aan. Het is intussen al de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

E.L. James is de pseudoniem van Erika Leonard, die voorheen werkte als televisie-producente. Ze had altijd al de wens om te schrijven, maar stelde dat steeds uit in verband met gezin en carriere. Nu ze de pen heeft opgepakt, is ze uitgegroeid tot een bestseller-auteur van formaat.

[button color=”red” link=”http://www.ebookplaza.nl/vijftig-tinten-grijs”]Meer informatie over Vijftig tinten grijs van E.L. James >>[/button]

Auteur